Έκθεση από το τελικό του 12ου Σχεδίου Δράσης Εξαγωγών

0
Έκθεση από το τελικό του 12ου Σχεδίου Δράσης Εξαγωγών

Το Bshirt – η μόνη μάρκα ρούχων για θηλασμό ηθικής στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι αφιερωμένη στη μείωση της σπατάλης ρούχων και στην ενδυνάμωση των γυναικών να θηλάζουν με αυτοπεποίθηση – κέρδισαν 3.000 £ για τη διεθνή στρατηγική τους μετά τον τελικό προγραμματισμού εξαγωγών στο Μπέρμιγχαμ στις 28.ου Νοέμβριος.

Κέρδισαν τον Διαγωνισμό Open to Export Action Plan με την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους στην Ολλανδία και τη Γερμανία. Εντυπωσίασαν τους κριτές με το εστιασμένο σχέδιό τους να μεταφράσουν τον ιστότοπό τους και τα μηνύματα μάρκετινγκ για την ολλανδική και τη γερμανική αγορά, ενώ επένδυσαν επίσης σε καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δοκιμάσουν κάθε αγορά.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με έναν τελικό βιτρίνας στα γραφεία της Bibby Financial Services (BFS) στο Μπέρμιγχαμ. 8 ΜΜΕ παρουσίασαν τα διεθνή τους σχέδια σε μια ομάδα ειδικών κριτών για την ευκαιρία να κερδίσουν το έπαθλο των 3000 λιρών που χορηγείται από την BFS.

Όλοι οι φιναλίστ συμμετείχαν στον διαγωνισμό υποβάλλοντας σχέδια εξαγωγών που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό εργαλείο προγραμματισμού που παρέχεται από το Institute of Export & International Trade στο www.opentoexport.com

Όταν κέρδισε τον διαγωνισμό, η Lisa Lessware, συνιδρυτής του The Bshirt είπε:

„Ήταν απίστευτο. Δουλεύαμε τόσο σκληρά τα τελευταία 3 χρόνια και ήταν τόσο ωραίο να λάβουμε κάποια αναγνώριση για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Το να παρουσιάσουμε σε μια ομάδα τέτοιων επιτυχημένων επιχειρηματιών ήταν πολύ αποθαρρυντικό, αλλά ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την καταπληκτική μας επιχείρηση και τα εξαγωγικά μας σχέδια.

«Είμαστε μια μικρή επιχείρηση με μεγάλα όνειρα και τώρα έχουμε την υποστήριξη με χρηματικά έπαθλα, αλλά και με τα 1ετή συνδρομή και τα μαθήματα κατάρτισης για να αποκτήσουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τις εξαγωγές μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι θα φέρει η επόμενη χρονιά».

το μπλουζάκι

Ο Richard Bartlett, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Institute of Export & International Trade και κριτής του διαγωνισμού, δήλωσε επίσης:

«Η εταιρεία Bshirt ήταν άξιοι νικητές ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό πεδίο συμμετεχόντων. Τα σχέδιά τους ήταν συνεκτικά και είχαν ξεκάθαρο βήμα για το πώς θα χρησιμοποιούσαν τις 3000 £ για τη διεθνή ανάπτυξή τους. Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την πρόοδό τους με μεγάλο ενδιαφέρον.”

Ο διαγωνισμός χρηματοδοτήθηκε από την BFS ως μέρος της δέσμευσής της να αυξήσει τον αριθμό των μικρών επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο που πωλούν σε αγορές του εξωτερικού.

Ο Jim Davis, Διευθύνων Σύμβουλος Εξαγωγών στην BFS, δήλωσε:

«Μας εξέπληξαν όλα τα γήπεδα των φιναλίστ, αλλά ήμασταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τη φιλοδοξία της The Bshirt να επεκταθεί σε νέες αγορές με ένα τόσο καινοτόμο προϊόν. Ανυπομονούμε να δούμε την επιχείρηση να αναπτύσσεται και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει το διεθνές εμπόριο».

Μια λίστα με τους κριτές και τους φιναλίστ είναι παρακάτω.

Φιναλίστ του Σχεδίου Δράσης Εξαγωγής

Οι δικαστές

  • Kelly Hamill – Επικεφαλής Πωλήσεων, Bibby Financial Services [UK] Περιορισμένος
  • Richard Bartlett – Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ινστιτούτο Εξαγωγών & Διεθνούς Εμπορίου
  • Keith Stokes-Smith – Πρόεδρος, Εμπορικό Επιμελητήριο Greater Birmingham Commonwealth
  • John Newton – Group Marketing Director, Clickthrough Marketing
  • Tony Allen – Ιδρυτής και επικεφαλής, Πρόγραμμα πιστοποίησης ελέγχου ηλικίας (και προηγούμενος νικητής Open to Export)

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαγωνισμούς Open to Export, επισκεφτείτε:

Export Action Plan Competition

Κοινή χρήση βέλτιστων πρακτικών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις παγκόσμιες αγορές

Ο τελικός της βιτρίνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμια Σύνοδος Εμπορίου στο Μπέρμιγχαμ του Ινστιτούτου Εξαγωγών & Διεθνούς Εμπορίου.

Το πρόγραμμα περιφερειακών εμπορικών συνόδων κορυφής του Ινστιτούτου συγκεντρώνει εξαγωγείς, εισαγωγείς και επαγγελματίες του παγκόσμιου εμπορίου για να δικτυωθούν και να μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές, διασφαλίζοντας ότι η επιχειρηματική κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζουν οι διεθνείς αγορές.

Στη σύνοδο κορυφής του Μπέρμιγχαμ έγιναν διάφορες παρουσιάσεις που κάλυπταν αγορές πέρα ​​από την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας, της Κίνας και της Ρωσίας.

Σχετικά με το Bshirt

Το Bshirt είναι η μόνη δεοντολογική μάρκα ρούχων θηλασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι αφιερωμένη στη μείωση της σπατάλης ρούχων και στην ενδυνάμωση των γυναικών να θηλάζουν με αυτοπεποίθηση.

Ξεκινώντας από δύο μαμάδες που ήθελαν να φορούν κανονικά ρούχα ενώ θηλάζουν, το μπλουζάκι είναι απατηλά απλό – είναι ένα γιλέκο που μεταμορφώνει την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας για να γίνει φιλική προς το θηλασμό.

Και λειτουργεί – το 83% των πελατών μας λένε ότι ο θηλασμός με το μπλουζάκι τους τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από οποιοδήποτε άλλο τοπ.

Τώρα που διαπραγματεύεται στο 3ο έτος της, η μπλούζα δυναμώνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι πελάτες της απλά αγαπούν την απλότητα του προϊόντος και την ηθική της μάρκας.

Το μπλουζάκι χρησιμοποιεί μόνο οργανικό βαμβάκι, εργοστάσια δίκαιου εμπορίου και συσκευασίες χωρίς πλαστικό. Το μπλουζάκι πρωτοστατεί στον ηθικό καταναλωτισμό ενώ βοηθά τις μαμάδες να πετύχουν τους στόχους τους.

www.thebshirt.co.uk

Twitter: @thebshirt

Σχετικά με την Bibby Financial Services

Η Bibby Financial Services (BFS) είναι κορυφαίος ανεξάρτητος συνεργάτης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Με περισσότερες από 40 δραστηριότητες σε 14 χώρες που εκτείνονται στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, η BFS παρέχει εξειδικευμένες και προσαρμόσιμες υπηρεσίες συναλλάγματος, εμπόριο, χρηματοδότηση περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίου κίνησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε εγχώριες και διεθνείς αγορές. Η BFS ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί μέρος του Bibby Line Group (BLG), μιας ποικιλόμορφης και μακροπρόθεσμης οικογενειακής επιχείρησης που παρέχει προσωπικές, ευέλικτες και ευέλικτες λύσεις πελατών για περισσότερα από 200 χρόνια.

Για να μάθετε περισσότερα για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Bibby, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.bibbyfinancialservices.com/

Schreibe einen Kommentar