Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε το Μεξικό ως μέρος του IFBC22;

0
Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε το Μεξικό ως μέρος του IFBC22;

Η εναρκτήρια δεξίωση μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο Χουάρες του Μεξικού. Τα σχέδια είναι σε εξέλιξη και πιστεύουμε ότι η εκδήλωση θα είναι φοβερή.

Γνωρίζουμε ότι μερικοί από εσάς έχετε ανησυχίες σχετικά με το ταξίδι στο Μεξικό, γι‘ αυτό ήθελα να τις αντιμετωπίσω εδώ.

Ασφάλεια στο Μεξικό

Υπάρχει μια ταξιδιωτική οδηγία για το Μεξικό, όπως και για πολλές άλλες χώρες. Στην πραγματικότητα, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει επί του παρόντος σε ισχύ 213 ταξιδιωτικές συμβουλές. Και στην πολιτεία Τσιουάουα, γίνεται μια χαρά για την πόλη Χουάρες, την οποία το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καλεί ειδικά για ταξίδια υπαλλήλων της αμερικανικής κυβέρνησης.

Εκατομμύρια Αμερικανοί ταξιδεύουν στο Μεξικό κάθε χρόνο. Ήμουν ο ίδιος στη Μπάχα Καλιφόρνια Sur για 10 ημέρες για να κάνω μια περιοδεία με καγιάκ, αφιερώνοντας επιπλέον τρεις ημέρες για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο και να οδηγήσω μόνος μου στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών περιοχών και τη νύχτα. Η εμπειρία μου στο Μεξικό είναι παρόμοια με την εμπειρία μου σε μεγάλο μέρος του κόσμου: αξίζει πάντα να είμαι σε εγρήγορση και προσοχή, αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ασφάλειά μου να κινδυνεύω. Με το ταξίδι του IFBC, θα είμαστε σε ομάδα και με ντόπιους οδηγούς όλη την ώρα.

Η διέλευση των συνόρων είναι δύσκολη

Η πραγματικότητα είναι το Ελ Πάσο και ο Χουάρες θεωρούν τους εαυτούς τους αδελφές πόλεις. Μερικοί άνθρωποι εργάζονται στη μία πλευρά των συνόρων και ζουν στην άλλη πλευρά, περνώντας καθημερινά. Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε υπερβολικά, αλλά, γενικά, η διέλευση των συνόρων από το Ελ Πάσο στο Μεξικό και πίσω είναι ρουτίνα και παρουσιάζει λίγα προβλήματα.

Ο COVID είναι μια ανησυχία στο Μεξικό

Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων κατατάσσουν το Μεξικό ως χώρα Επιπέδου 3, με υψηλά επίπεδα COVID-19. Ακούγεται άσχημο. Εκτός από τη σύσταση είναι οι άνθρωποι να εμβολιάζονται πριν ταξιδέψουν εκεί, κάτι που είναι λίγο πολύ η σύσταση για ολόκληρο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης βρίσκεται στο Επίπεδο 4 και οι ΗΠΑ πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό επίσης εάν τους δόθηκε ένα ταξιδιωτικό συμβουλευτικό επίπεδο!

Στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μεξικό, βρήκα ότι η χρήση μάσκας είναι πολύ πιο συνηθισμένη από ό,τι στις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ που έχω επισκεφτεί φέτος. Επιπλέον, οι πολίτες των ΗΠΑ και οι νόμιμοι μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ μέσω χερσαίων συνόρων χωρίς τεστ COVID, ανεξάρτητα από το καθεστώς εμβολιασμού, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος παγίδευσης στο Μεξικό.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger στο Ελ Πάσο. Ένας μεγάλος λόγος για τον ενθουσιασμό μας είναι ότι πιστεύουμε ότι η λατινική κληρονομιά και ο πολιτισμός θα αποτελέσουν μια εξαιρετική πόλη υποδοχής με εξαιρετικό τοπικό φαγητό. Η επίσκεψη στην αδελφή πόλη Χουάρες είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε την προσυνεδριακή εκδρομή και την εναρκτήρια δεξίωση εκεί, η οποία περιλαμβάνεται στην εγγραφή σας στο IFBC.

Schreibe einen Kommentar