Επιστρέψαμε! Η σχολική χρονιά 2021-2022 είναι εδώ – THE STUDENT LIFE BLOG

25
Επιστρέψαμε!  Η σχολική χρονιά 2021-2022 είναι εδώ – THE STUDENT LIFE BLOG

Φωτογραφία και γραμμένο από την Amy Bridges

Γειά σου! Είναι πάλι εκείνη η ώρα.

Κανονικά θα μιλούσα για τσακισμένα φύλλα και δροσερό αεράκι, αλλά αυτός ο Σεπτέμβρης δεν φαίνεται να νιώθει το ίδιο. Το κλιματιστικό μου είναι ακόμα σε πλήρη λειτουργία και απέχει πολύ από τις ζεστές θερμοκρασίες του πουλόβερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσουμε ακόμα το σχολικό εξάμηνο 2021-2022 την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω να έχω τον άνετο καιρό μου σύντομα, μέχρι τότε θα προσποιούμαι και θα ελπίζω για το καλύτερο. Με λένε Έιμι και θα με δείτε πολλά φέτος είτε μέσω του ιστολογίου είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα δείτε και φέτος την υπέροχη φωτογράφιση από τον Nicholos.

Ελπίζω να είμαι πιο ενεργός τόσο στο γράψιμο όσο και στο Instagram (@trentdurhamblog) και Facebook Αυτή την χρονιά. Θέλω επίσης να έχω περισσότερα σχόλια για πράγματα που θέλετε να δείτε στο ιστολόγιο.

Δεδομένου ότι ο καιρός δεν είναι το μόνο που δεν είναι τυπικό φέτος, θα κάνω ό,τι μπορώ για να ακολουθήσω τη ροή των πραγμάτων. Φέτος είναι κουραστική η χρονιά που δεν θα ονομαστεί, και ξεκινάμε το φθινοπωρινό εξάμηνο ως υβριδικό έτος αντί για κανονικό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ σε πληροφορίες, συμβουλές και κόλπα τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο πρόσωπο της τάξης.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες ή πράγματα που θέλετε να δείτε, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο ή να μου στείλετε DM σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση,

Χρώμα έξω από τις γραμμές,

Έιμι

Schreibe einen Kommentar