Ημέρα SBDC στο State Capitol

0
Ημέρα SBDC στο State Capitol

Εγγραφείτε στο Colorado SBDC καθώς γιορτάζουμε την επιτυχία και τον οικονομικό αντίκτυπο του πελάτη μας ως μέρος του Εθνική Ημέρα SBDC! Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη, 19 Μαρτίου στο Κτήριο του Κολοράντο State Capitol που βρίσκεται στη λεωφόρο 200 East Colfax στο Ντένβερ. Η γιορτή ξεκινά στις 9:00 π.μ. και συνεχίζεται στις 11:30 π.μ.

Αυτή η εκδήλωση θα δώσει στα μέλη της κοινότητας των μικρών επιχειρήσεων την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συναντηθούν με διάφορους νομοθέτες, ηγέτες κοινότητας και συναδέλφους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Το Colorado SBDC Day θα περιλαμβάνει επίσης τραπέζια εκθετών που θα παρουσιάζουν μερικές από τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα του Κολοράντο. Εκτός από όλα αυτά, θα υπάρχει και δωρεάν φαγητό και ποτό!

Εάν θέλετε να παρευρεθείτε στην Ημέρα Colorado SBDC την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε το δωρεάν εισιτήριο της εκδήλωσης: Ημέρα Εθνικού Κέντρου Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων – Δίκτυο Κέντρου Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων του Κολοράντο.

Schreibe einen Kommentar