Η Συλλογική Σχολή Φοιτητών Υποθέσεων – Ποιος τους Χρειάζεται; Κανουμε!

30
Η Συλλογική Σχολή Φοιτητών Υποθέσεων – Ποιος τους Χρειάζεται;  Κανουμε!
Καρφιτσώστε το

σωρό βιβλία βιβλιοθήκης σε ρηχή εστίασηΜου απομένει πολλή καριέρα και πολλά να αναπτυχθώ και να εξελιχθώ! Εξελίσσομαι όπως πολλοί άλλοι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, έχω καταλήξει να εκτιμήσω τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν ο προβληματισμός και η επαναξιολόγηση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας μου. Το να προσέχω είναι κάτι προς το οποίο προσπαθώ συνεχώς. Τώρα καταλαβαίνω ότι για να είμαι επιτυχημένος, πρέπει να έχω επίγνωση του εαυτού μου και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρώ και ασχολούμαι με τη δουλειά μου, με αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι και με τα άτομα για τα οποία εργάζομαι.

Προσδιορίζοντας στιγμές που ήταν εορταστικές, εκείνες στις οποίες οι σκληρές αλήθειες σχετικά με την εργασία στον τομέα έγιναν εμφανείς και προκλητικές, και πράγματα που πιστεύω ότι ένας μελλοντικός #SAPro θα έπρεπε να γνωρίζει πριν δεσμευτεί σε αυτή τη δουλειά, βρήκα ένα θέμα που ταιριάζει για μένα και τα τρία — σχολή!

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με καθηγητές σε όλους τους ρόλους μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέχρι στιγμής. Σωστά—είχα την τύχη να συνεργαστώ στενά με τους καθηγητές! Είναι λόγος γιορτής. Η σχολή είναι ένα κρίσιμο συστατικό της δουλειάς μας και μπορεί να είναι εξαιρετικοί υποστηρικτές, μέντορες και προπονητές. Τις περισσότερες φορές, απολαμβάνω πραγματικά τις αλληλεπιδράσεις μου με τη σχολή. Και μερικές φορές, είτε πραγματικές είτε αντιληπτές, η συνεργασία με τους καθηγητές είχε τις προκλήσεις της. Είναι το πώς αντιμετωπίζετε αυτές τις προκλήσεις και προχωράτε μπροστά μετά από αυτές τις εμπειρίες που μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ή το σπάσιμο. Τι λένε οι σοφοί που ξέρω; Δεν μπορείτε να ελέγξετε τις ενέργειες των άλλων, αλλά μπορείτε να ελέγξετε την απάντησή σας.

Σκέφτηκα τα χρόνια που δούλευα με τους καθηγητές—τις καλύτερες—και τις χειρότερες στιγμές και τις συνέθεσα στα παρακάτω θέματα. Ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει όσους σκέφτονται την ποικιλία σταδιοδρομίας στα φοιτητικά θέματα!

Οι περισσότεροι καθηγητές θέλουν να συμπεριληφθούν!

Όσο περισσότερο διδακτικό προσωπικό μπορείτε να συμπεριλάβετε στις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες, τόσο περισσότερη συμμετοχή και υποστήριξη μπορεί να δημιουργηθεί. Αυτό ενισχύει τελικά την επιτυχία και οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές.

Επιλέξτε τη σχολή που εμπλέκετε με σύνεση. Το να δουλεύεις καλά με κάποιον είναι πολύ σημαντικό. Για πολλά θέματα, θέλετε να συνεργαστείτε με το διδακτικό προσωπικό που θα βοηθήσει στην ενίσχυση των προσπαθειών. Ωστόσο, σκεφτείτε να χτίσετε γέφυρες με τη σχολή που προκαλεί. Ο διαφορετικός φακός, ο συνήγορος του διαβόλου, η απόλυτη επιθυμία κάποιου να μετατρέψει κάτι σε ελβετικό τυρί, λοιπόν, μπορεί να το χρειαστείτε! Και να ξέρετε, τις περισσότερες φορές, το κάνει καλύτερο. Δεν είναι προσωπικό — παρόλο που μερικές φορές νιώθει έτσι.

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Μην αφήσετε τη σχολή να είναι η τελευταία που θα το μάθει – απλώς μην το μάθετε. Όταν νομίζετε ότι έχετε κοινοποιήσει πληροφορίες, επικοινωνήστε τις περισσότερο. Αναγνωρίστε ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος «που δεν το έχει ακούσει». Αλλά, εάν δεν σχεδιάζετε καλά την επικοινωνία, η εργασία σας μπορεί να κλείσει. Δεν αισθάνεστε καλά αφού έχετε επενδύσει χρόνο και προσπάθεια, και όταν γνωρίζετε ότι οι μαθητές θα είχαν ένα όφελος ή κέρδος.

Να είστε συγκεκριμένοι και λακωνικοί

Παρέχετε συνοπτικά υπάρχοντα δεδομένα ή μετρήσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε την ιδέα σας, μια πρόκληση ή μια αλλαγή στη διαδικασία. Αυτό σας βοηθά να χρησιμοποιείτε το χρόνο με σύνεση και να κάνετε τις συναντήσεις παραγωγικές. Οι καθηγητές θα εκτιμήσουν ότι έχετε ένα σαφές σχέδιο και στόχους. Εμφανίζει επίσης τα οφέλη για τους φοιτητές, τους άλλους διδάσκοντες, την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης κ.λπ. Επιπλέον, η σχολή μπορεί να προτείνει κάποιον που είναι καταλληλότερος για να σας βοηθήσει εάν δεν είναι το καλύτερο άτομο για να συμμετάσχει στο έργο σας.

Διατηρήστε μια περίεργη φύση

Αν και δεν είστε μέλος ΔΕΠ, η εκμάθηση όσο το δυνατόν περισσότερων για τους ρόλους, τους περιορισμούς και τις ανάγκες του διδακτικού προσωπικού σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας με τρόπο που να υποστηρίζει πιο ολιστικά τους μαθητές.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά οι τελευταίες μου σκέψεις είναι, να ξέρεις πότε ήσουν λάθος, έκανες λάθος, ότι δεν ξέρεις την απάντηση ή ότι λυπάσαι. Οι άνθρωποι βλέπουν μέσα από τα ψέματα και είναι εντάξει να μην γνωρίζουν τα πάντα και να αναζητούν καθοδήγηση από τους άλλους. Η σχολή μπορεί να παρέχει στρατηγική για να προχωρήσει μπροστά και μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε μια κατάσταση με έναν από τους συναδέλφους τους. Αναζητήστε ανάπτυξη και προσπαθήστε να αποφύγετε να παραπονεθείτε ή να μιλήσετε αρνητικά.

Είμαστε όλοι καλύτερα όταν δουλεύουμε μαζί. Είμαι πραγματικά τυχερός που εργάζομαι σε ένα μεγάλο ιατρικό ίδρυμα, με βασικούς επιστήμονες και εκπαιδευόμενους βιοϊατρικές επιστήμες που εργάζονται πολύ σκληρά για να αλλάξουν τις ζωές ανθρώπων που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ μέσω των ερευνητικών τους προσπαθειών. Το βρίσκω πολύ ισχυρό και πολύ εμπνευσμένο, γι‘ αυτό θέλω να κάνω το μέρος μου για να προωθήσω την επιτυχία και την ανάπτυξη για όλους. Ξέρω να το κάνω αυτό, πρέπει να συνεργαστώ με τη σχολή.

Είμαι ευγνώμων σε ένα μέρος αυτής της κοινότητας και η συνεργασία με αυτές τις σχολές είναι πολύ ικανοποιητική, ενθαρρυντική και προκλητική—αλλά, με τον καλύτερο τρόπο. Εάν προσγειωθείτε σε έναν ρόλο όπου συνεργάζεστε στενά με τους καθηγητές, σας εύχομαι το ίδιο — καλή τύχη στην καριέρα σας ως #SAPro!

Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Σταδιοδρομίας στις Φοιτητικές Υποθέσεις (CSAM). Ενώ η αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα σημεία εισόδου στο πεδίο είναι σημαντικό να επισημανθεί, το CSAM χρησιμεύει επίσης ως ένας τρόπος για να συζητηθεί η ευρύτερη κουλτούρα των φοιτητικών υποθέσεων. Η επιδίωξή μας να διασφαλίσουμε ότι το προσωπικό φοιτητικών υποθέσεων αντιπροσωπεύει τη διαφοροποίηση των δημογραφικών στοιχείων των φοιτητών δεν μπορεί να έχει το κόστος της υγείας και της ευημερίας του προσωπικού. Προσθέστε τη φωνή σας στη συνομιλία χρησιμοποιώντας το #CSAM17. Έχετε ιδέες για μια μελλοντική σειρά για το Student Affairs Collective; Επικοινωνήστε με τον Nathan Victoria στο [email protected]


Schreibe einen Kommentar