Η Συλλογική Υποθέσεων Προσλήψεων & Προσλήψεων #SAcompetencies

28
Η Συλλογική Υποθέσεων Προσλήψεων & Προσλήψεων #SAcompetencies
Καρφιτσώστε το

Στο πλαίσιο του ρόλου μου ως Βοηθός Διευθυντή για την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη, είμαι υπεύθυνος για τις λειτουργίες εκπαίδευσης, πρόσληψης και μισθοδοσίας ή την περιοχή Residence Life. Αυτός ο ρόλος ανταμείβει και βοήθησε στην εξέλιξή μου στον τομέα των οργανωτικών και ανθρώπινων πόρων. Για να πετύχετε, πρέπει να εξοικειωθείτε με τους ομοσπονδιακούς νόμους και τους νόμους για την πρόσληψη προσωπικού. Το ανέπτυξα παρακολουθώντας μαθήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, συμμετέχοντας σε μαθησιακές δραστηριότητες που προσφέρονται μέσω της Εταιρείας Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (SHRM) καθώς και εκπαίδευση που παρέχεται από τα τμήματα στα οποία εργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας παροτρύνω να παρακολουθήσετε τυχόν μαθήματα κατάρτισης προσλήψεων που παρέχονται από το γραφείο ανθρώπινου δυναμικού του ιδρύματός σας. Κάθε πολιτεία έχει διαφορετικούς κρατικούς νόμους. Για παράδειγμα, το Τέξας έχει μια προτίμηση πρόσληψης προγράμματος Texas Foster Youth, την οποία έπρεπε να γνωρίζω καθώς ξεκινούσαμε τις διαδικασίες πρόσληψης.

Εάν γνωρίζετε ότι αυτός είναι ένας τομέας εργασίας που σας ενδιαφέρει, σας ενθαρρύνω να μιλήσετε με το προσωπικό που εργάζεται σε αυτόν τον τομέα σε όλη τη χώρα και να πραγματοποιήσετε μια ενημερωτική συνέντευξη. Πρέπει επίσης να υποστηρίξετε τον εαυτό σας να συμμετέχετε σε κάθε είδους επιτροπή που έχει να κάνει με τις προσλήψεις. Προσπαθήστε να αποκτήσετε όσο μεγαλύτερη εμπειρία σε πολλά επίπεδα προσωπικού. Όλες οι διαδικασίες αναζήτησης επικεντρώνονται σε πολύ διαφορετικές εκτιμήσεις.

Ξεκίνησα την ανάπτυξή μου στο πλαίσιο αυτής της ικανότητας ως Βοηθός μόνιμης κατοικίας που συμμετέχει σε μια επιτροπή προσλήψεων. Ήξερα ότι μου άρεσε να μιλάω με νέους ανθρώπους. Κανείς άλλος δεν προσφέρθηκε εθελοντικά και εδώ είμαι 12 χρόνια μετά. Έτσι, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει μια απόφαση που θα πάρεις ως νέος επαγγελματίας. Από εκεί, σε κάθε επαγγελματική στάση που έκανα, μοιραζόμουν το ενδιαφέρον μου για τον τομέα προσλήψεων και προσλήψεων. Καθώς ανέπτυξα περισσότερη εμπειρία, σκέφτηκα ποια επίπεδα δεν είχα εμπειρία με τη στρατολόγηση. Έπειτα αναζήτησα αυτές τις ευκαιρίες. Δεν θα έχετε ευκαιρία για εμπειρία εάν κάποιος δεν ξέρει ότι ενδιαφέρεστε.

Να είστε σκόπιμοι στις προσλήψεις και στις προσλήψεις

Η συμβουλή μου καθώς χτίζετε το επίπεδο ικανότητας πρόσληψης και πρόσληψης είναι να είστε σκόπιμοι. Πρέπει να είστε σκόπιμοι στους τύπους των ερωτήσεων που κάνετε.

Ποιες είναι οι συμπεριφορές που αναζητάτε σε έναν υπάλληλο;

Πώς θα ταιριάζουν αυτές οι συμπεριφορές στην ομάδα γενικότερα;

Πώς κάνετε τα άλλα μέλη του προσωπικού που βοηθούν στην αναζήτησή σας να κατανοήσουν τη σημασία των συμπεριφορών;

Ο καθένας μπορεί να συγκεντρώσει ερωτήσεις συνέντευξης και μια διαδικασία. Για να είστε ικανοί, ωστόσο, πρέπει να είστε σκόπιμοι σε όλη τη διαδικασία σας.

Σχεδιάστε στρατηγικά

Ένας άλλος σημαντικός τομέας για την οικοδόμηση του επιπέδου ικανοτήτων σας είναι να μπορείτε να σχεδιάσετε στρατηγικά πώς θα συγκεντρώσετε μια ποικιλία υποψηφίων. Μερικές φορές, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται ανάλογα με την τοποθεσία σας και τα δημογραφικά στοιχεία του μαθητικού σας πληθυσμού. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας. Πρέπει να αποφασίσετε πώς θα μπείτε στον φοιτητικό πληθυσμό και να τους ενημερώσετε για τις διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας.

Αυτό το πέτυχα βρίσκοντας μπροστά σε συνεδριάσεις της Κυβέρνησης Φοιτητών, σε κεφάλαια Αδελφότητας και Αδελφότητας και σε πολυπολιτισμικές οργανωτικές ομάδες, για να αναφέρουμε μερικές. Είναι συχνά μια εσφαλμένη αντίληψη, ειδικά σχετικά με τις θέσεις φοιτητών, ότι οι φοιτητές γνωρίζουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην πανεπιστημιούπολη. Από την εμπειρία μου, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πρέπει να γνωρίσεις τους μαθητές εκεί που βρίσκονται. Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας αντικατοπτρίζει το φοιτητικό σώμα και τις κοινότητες στις οποίες διαμένετε, όσο καλύτερα μπορείτε.

Το να χτίσετε το επίπεδο ικανοτήτων σας σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολο. Το δόγμα που έχω μάθει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα είναι να αναζητώ σχόλια σχετικά με τις πρακτικές πρόσληψης πριν ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις και συχνά. Αυτός ο τομέας επηρεάζει σχεδόν όλους με τους οποίους συνεργάζεστε. Έτσι, θα έχουν ενδιαφέρον για το ποιος προσλαμβάνεται και τη διαδικασία που περνούν. Μην το παίρνετε προσωπικά, απλά θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν έναν καλό συνεργάτη στο τέλος της ημέρας!


Αυτή η ανάρτηση είναι μέρος της σειράς #SAcompetencies για τον Φεβρουάριο. Εύχεσαι ποτέ να ξέρεις τότε αυτό που ξέρεις τώρα; Η #SApros το πληρώνει στους #SAgrads που αναζητούν συμβουλές σχετικά με τις ήπιες δεξιότητες και τις επαγγελματικές ικανότητες πριν αναζητήσουν δουλειά αυτή την άνοιξη! Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την εισαγωγική ανάρτηση της Kim Irland. Φροντίστε να δείτε και τις άλλες αναρτήσεις αυτής της σειράς!


Schreibe einen Kommentar