Μάθετε Blogging και SEO με το Flash Isaac Ολοκληρώστε τη δεύτερη σεζόν

24
Μάθετε Blogging και SEO με το Flash Isaac Ολοκληρώστε τη δεύτερη σεζόν
Σειρά φροντιστηρίων

Καλώς ήρθατε στη Σύνοψη της δεύτερης σεζόν του Blogging And SEO με το Flash Isaac. Πριν από λίγες εβδομάδες, ολοκλήρωσα την πρώτη σεζόν της σειράς blogging μου. Μπορεί να θέλετε να περάσετε ολόκληρη την πρώτη σεζόν.

Αν παρακολουθούσατε τη δεύτερη σεζόν της σειράς blogging μου, θα μαρτυρούσατε ότι ήταν πολύ δυνατή. Σήμερα, είμαι εδώ για να κάνω μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της δεύτερης σεζόν της σειράς blogging από το επεισόδιο ένα έως το δέκατο.

Η δεύτερη σεζόν αφορούσε τις ενημερώσεις του Αλγόριθμου της Google και την πρόσφατη εισαγωγή του Google RankBrain ως το τρίτο πιο σημαντικό σήμα κατάταξης. Χωρίς πολλή εισαγωγή, παρακάτω είναι τα θέματα που ασχολήθηκα στη δεύτερη σεζόν της σειράς blogging flashlearner:

Επεισόδιο 1: Ενημερώσεις αλγορίθμων της Google

Αλγόριθμος σημαίνει μια διαδικασία που λύνει ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι ένας αλγόριθμος είναι ένα σύνολο προγραμμάτων ή πλαισίων βήμα προς βήμα που έχουν σχεδιαστεί για να καθορίσουν πώς λειτουργεί ένα σύστημα. Εκεί, είναι η ενημέρωση του Αλγόριθμου της Google

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 2: Ενημέρωση αλγορίθμου Google Panda

Τι είναι το Google Panda Algorithm Update και ποιον βοήθησε;» Το Panda Update της Google είναι ένας αλγόριθμος ή φίλτρο αναζήτησης που κυκλοφόρησε από την Google τον Φεβρουάριο του 2011 και ενημερώνεται συνεχώς. Το Google Panda ονομάζεται επίσης Farmer.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 3: Ενημέρωση αλγόριθμου Penguin της Google

Ήταν μια ενημέρωση που κυκλοφόρησε από την Google στις 24 Απριλίου 2012 για να απαντήσει στη δημιουργία συνδέσμων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και στη χρήση ανεπιθύμητων κειμένων αγκύρωσης.

1. Η Google κυκλοφόρησε την ενημέρωση Penguin στις 24 Απριλίου 2012.

2. Penguin 1.1 (#2) – 25 Μαΐου 2012

3. Penguin #3 – 5 Οκτωβρίου 2012

4. Penguin 2.0 (#4) – 22 Μαΐου 2013

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 4: Ενημέρωση αλγορίθμου φιλικής προς τα κινητά της Google

Αυτοί οι χρήστες κινητών συσκευών αντιμετωπίζουν δυσκολίες προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από ορισμένα ιστολόγια.

Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή ορισμένα ιστολόγια σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους χρήστες του Desktop. Τέτοια ιστολόγια δίνουν μια κακή εμπειρία χρήστη για όσους κάνουν σερφ με το κινητό τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 5: Ενημέρωση αλγορίθμου Google Hummingbird

Το κολιμπρί έχει κάνει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google καλύτερα και πιο ικανοποιητικά.

Το κολιμπρί δεν εστιάζει πραγματικά στην καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων όπως οι άλλοι αλγόριθμοι που συζητήθηκαν μέχρι τώρα. Η εστίασή του είναι να κατανοεί τα ερωτήματα αναζήτησης και να παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα στο Google.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 6: Ενημέρωση αλγορίθμου Google Pigeon

Το Google Pigeon αναφέρεται σε μια ενημέρωση αλγορίθμου για τη μηχανή αναζήτησης τοπικής αναζήτησης της Google, την οποία η εταιρεία κυκλοφόρησε με σκοπό να «παρέχει μια πιο χρήσιμη και σχετική εμπειρία σε όσους αναζητούν τοπικά αποτελέσματα», σύμφωνα με την Google.

Επεισόδιο 7-9: Google Pirate Update, EMD & PayDay

Το Pirate Update της Google είναι ένα φίλτρο που εισήχθη τον Αύγουστο του 2012 και έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τους ιστότοπους με πολλές αναφορές παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, όπως υποβάλλονται μέσω του συστήματος DMCA της Google, να κατατάσσονται καλά στις καταχωρίσεις της Google.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεισόδιο 10: Το Google’s RankBrain:

Τώρα, όταν ακούτε τη λέξη „Google RankBrain“, τι σας έρχεται στο μυαλό; Κατάταξη και σκέψη σωστά; Δεν είστε μακριά από την αλήθεια.

Το RankBrain είναι ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην επεξεργασία ερωτημάτων αναζήτησης Google.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο


Read: complete season one
Read Also: Complete season 2

Recommended: Latest on the series

Schreibe einen Kommentar