Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Deakin and Blue

0
Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Deakin and Blue

Μετά τον τελικό του 12ου Διαγωνισμού Σχεδίου Δράσης Εξαγωγών, με χορηγία και φιλοξενία Bibby Financial Servicesμιλήσαμε Deakin και Blue – ένας από τους 8 φιναλίστ.

Τι κάνει η εταιρεία σας αυτή τη στιγμή και τι ακολουθεί;

Σήμερα ανακαλύπτουμε εκ νέου τα μαγιό. Στο μέλλον θα αναλάβουμε όλα τα ενδύματα σώματος, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, εσωρούχων και αθλητικών ενδυμάτων.

Πώς πάνε οι εξαγωγές;

Είναι νωρίς αυτή τη στιγμή. εξάγουμε κυρίως μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου και B2C.

Πώς βοήθησε το σχέδιο δράσης για τις εξαγωγές στις εξαγωγές σας;

Με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου σχετικά με τις αγορές-στόχους και τη στρατηγική εξαγωγών.

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία του τελικού σήμερα;

Μου άρεσε πολύ η σύνοδος κορυφής – έμαθα πολλά! Ήταν επίσης εξαιρετική δικτύωση.

Ποιες τρεις συμβουλές θα δίνατε σε άλλους νέους εξαγωγείς;

  1. Κάντε πολλές ερωτήσεις
  2. Επισκεφθείτε τις τοπικές αγορές-στόχους
  3. Επωφεληθείτε από τις συμβουλές και τους πόρους που διατίθενται από το DIT, το IOE&IT και τον ΟΤΕ.

Σχετικά με τους Deakin and Blue

Η Deakin and Blue είναι μια βραβευμένη, μεταμορφωτική μάρκα γυναικείων ενδυμάτων. Σήμερα ανακαλύπτουμε εκ νέου τα μαγιό. Στο μέλλον, αναλαμβάνουμε όλα τα ενδύματα σώματος: από αθλητικά ρούχα μέχρι φόρμες και εσώρουχα.

Γιατί;

Η έλλειψη καλοσχεδιασμένου, καλά προσαρμοσμένου κιτ εμποδίζει τις γυναίκες να συμμετέχουν στον αθλητισμό και τη ζωή, καθημερινά. (1 στις 2 μαμάδες αναβάλλεται να πάρει το παιδί της για να μάθει κολύμπι και 500.000 γυναίκες έχουν σταματήσει την κολύμβηση, λόγω ανησυχιών για την εικόνα του σώματος).

Τι?

Στο Deakin and Blue είμαστε σε μια αποστολή να το αλλάξουμε αυτό με μια σειρά από κομμάτια που είναι μεταμορφωτικά – στο πώς αισθάνονται, πώς φαίνονται και πώς είναι φτιαγμένα. Συνδυάζουμε υφάσματα υψηλής γλυπτικής κατασκευασμένα από αναγεννημένα απόβλητα ωκεανών, επαναστατικές μεθόδους παραγωγής και ένα πρωτοποριακό σύστημα διαστασιολόγησης, για να παράγουμε ένα σετ ενδυμάτων που παρουσιάζονται σε μια σειρά από σχήματα και μεγέθη σώματος.

Πάνω από 1.000 γυναίκες μας είπαν ότι τα μαγιό μας έχουν αλλάξει τον τρόπο που αισθάνονται για το σώμα τους. Και μόλις ξεκινάμε.

Η έλξη μας μέχρι σήμερα

Η Deakin and Blue διαπραγματεύεται από τον Ιούλιο του 2017. Από την κυκλοφορία της, η Deakin and Blue έχει κερδίσει μια σειρά από βραβεία (συμπεριλαμβανομένου του The Independent’s Best Buy Sports Swimwear 2018 και 2019) και έχει αναγνωριστεί για την περιεκτικότητα, το μέγεθος και την καινοτομία προϊόντων από μια σειρά κορυφαίων εκδόσεων και ανθρώπων του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων των The Telegraph, The Sunday Times, Vanity Fair και Forbes.

Ποιο είναι το επόμενο?

Η στρατηγική μας για το 2020 περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό σύνολο σχεδίων για τη μεταφορά των μαγιό μας σε νέες γεωγραφικές αγορές με παρόμοιο δημογραφικό προφίλ με το Ηνωμένο Βασίλειο. Πουλάμε ήδη απευθείας στους καταναλωτές σε αγορές όπως η Ευρώπη, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Αμερική και προσπαθούμε να κλιμακώσουμε αυτές τις προσπάθειες με μια μελετημένη και προσαρμοσμένη στρατηγική για τις μεμονωμένες αγορές που επιδιώκουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε επίσης σε συζητήσεις με διάφορους μεγάλους λιανοπωλητές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με ευκαιρίες συνεργασίας.

Ανταγωνισμός Ανοιχτού στις Εξαγωγές

Το Open to Export Action Plan είναι ένα διαισθητικό διαδικτυακό εργαλείο προγραμματισμού που σας οδηγεί σε 5 βασικά βήματα για την επιτυχία των εξαγωγών. Είναι απλό στη χρήση και λειτουργεί ζητώντας σας να ολοκληρώσετε εργασίες και να ορίσετε ενέργειες, βοηθώντας σας να προσδιορίσετε τι πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε για να ξεκινήσετε να πουλάτε στο εξωτερικό.

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, θα δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης το οποίο είναι ένα εξαιρετικό έργο επίδειξης στην τράπεζά σας, στον επιχειρηματικό σας σύμβουλο ή στον σύμβουλο διεθνούς εμπορίου. Μπορείτε επίσης να εισάγετε το σχέδιό σας σε έναν από τους τακτικούς μας διαγωνισμούς για την ευκαιρία να κερδίσετε £3000 για την υλοποίησή του.

Περισσότερες πληροφορίες: https://opentoexport.com/info/export-action-plan-competition/

Schreibe einen Kommentar