Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Industrial Textiles & Plastics Ltd

0
Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Industrial Textiles & Plastics Ltd

Μετά τον τελικό του 12ου Διαγωνισμού Σχεδίου Δράσης Εξαγωγών, με χορηγία και φιλοξενία Bibby Financial Servicesμιλήσαμε Industrial Textiles & Plastics Ltd – ένας από τους 8 φιναλίστ.

Τι κάνει η εταιρεία σας αυτή τη στιγμή και τι ακολουθεί;

Κατασκευάζουμε τεχνικά υφάσματα με εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν περίπου το 25% του τζίρου. Οι νέες μεμβράνες επιβραδυντικής φλόγας θα αυξήσουν τις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως.

Πώς πάνε οι εξαγωγές;

Από 20.000 £ έως 2,5 εκατομμύρια £ σε 15 χρόνια, πουλάμε τώρα σε περίπου 30 χώρες.

Πώς βοήθησε το σχέδιο δράσης για τις εξαγωγές στις εξαγωγές σας;

Βοήθησε να συγκεντρώσουμε το μυαλό μας για επέκταση στη Ρωσία.

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία του τελικού σήμερα;

Ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς επιλέγουν να λειτουργούν άλλες εταιρείες με πολύ διαφορετικά προϊόντα και πελατειακές βάσεις.

Είμαι λίγο κυνικός σχετικά με την πτυχή του ανταγωνισμού αυτών των εκδηλώσεων σε πολλά επίπεδα, ωστόσο, οι ευκαιρίες δικτύωσης είναι πολύ πολύτιμες και κάνουν την εκδήλωση να αξίζει τον κόπο. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για δημοσιότητα.

Ποιες τρεις συμβουλές θα δίνατε σε άλλους νέους εξαγωγείς;

  1. Ξεκινήστε με παιδικά βήματα.
  2. Προσφέρετε όρους DDP ή τουλάχιστον DAP σε τοπικό νόμισμα όπου είναι δυνατόν
  3. Όροι πίστωσης προσφοράς μέσω τράπεζας Factoring.

Σχετικά με την Industrial Textiles & Plastics Ltd

Ιδρύθηκε το 1989, η ITP είναι κορυφαίος παραγωγός υφασμάτων προστατευτικής μηχανικής για κτίρια και κατασκευές. Η τεχνογνωσία της εταιρείας είναι σε τεχνολογίες επιβραδυντικών φλόγας και χημικών.

Τα προϊόντα της ITP είναι υφαντά υφάσματα, επικαλυμμένα υφάσματα, μεμβράνες και μη υφασμένα σύνθετα υλικά, με τέσσερις σειρές χρήσης: μεμβράνες εδάφους και φραγμού αερίων. οικοδομικές μεμβράνες? συστήματα περιορισμού και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες· και χημικά προστατευτικά υλικά

Η ITP διαθέτει σημαντική τεχνική εξειδίκευση στην παραγωγή πολύπλοκων σύνθετων υλικών για πολλές διαφορετικές απαιτήσεις απόδοσης. Οι κύριες αγορές είναι οι κατασκευές, η προστασία του περιβάλλοντος, η πετροχημική, η θαλάσσια και υπεράκτια, η στρατιωτική και πολιτική άμυνα.

Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής εξασφαλίζει σταθερά υψηλά πρότυπα και αξιοπιστία, και το ITP είναι ISOQAR Quality Assured και πιστοποιημένο κατά ISO 9001. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε βιομηχανικό επίπεδο, συνεργαζόμενη στενά με επιτροπές προτύπων και εμπορικές ενώσεις.

Στη δεκαετία του 1990, η ITP ανέπτυξε ένα νέο υλικό φραγμού για το Υπουργείο Άμυνας για την παραγωγή μιας νέας γενιάς καταφυγίων COLPRO ανθεκτικών σε χημικούς και βιολογικούς παράγοντες πολέμου, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν από τις Βρετανικές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου.

Το 2002, η ITP ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των πελατών για συγκεκριμένα υλικά μεταβαίνοντας στην κατασκευή για να παρέχει κατασκευασμένα υφάσματα και μεμβράνες σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η γκάμα των προϊόντων έχει πλέον αυξηθεί σε εκατοντάδες υλικά σε διαφορετικά μεγέθη, προδιαγραφές και χρήσεις. Περιλαμβάνονται σε αυτό καινοτόμες μεμβράνες φραγμού αερίου και χημικών για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της περιοχής καφέ.

Η επέκταση στη διεθνή αγορά ξεκίνησε το 2003, με υλικά που δημιουργήθηκαν ειδικά για σκανδιναβικά συστήματα προστασίας από τον καιρό και τον περιορισμό. Η ανάπτυξη ήταν ταχεία και η ITP απέκτησε μια αποθήκη στο Γκέτεμποργκ για να παρέχει παραδόσεις την επόμενη μέρα στην περιοχή.

Τα προϊόντα της ITP πωλούνται παγκοσμίως και τα μέλη του προσωπικού της εταιρείας μιλούν περισσότερες από επτά γλώσσες με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν έως και το 30% της επιχείρησής τους.

Δικτυακός τόπος: www.itpltd.com

LinkedIn: @βιομηχανικά-υφάσματα-&-πλαστικά-λτ

Twitter: @itpltd_uk

Instagram:@industrialtextilesplasticsltd

Facebook: @industrialtextilesandplastics

Schreibe einen Kommentar