Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Polkadoodles – Open to Export

0
Μελέτη περίπτωσης εξαγωγέα: Polkadoodles – Open to Export

Μετά τον τελικό του 12ου Διαγωνισμού Σχεδίου Δράσης Εξαγωγών, με χορηγία και φιλοξενία Bibby Financial Servicesμιλήσαμε Polkadoodles – ένας από τους 8 φιναλίστ.

Τι κάνει η εταιρεία σας αυτή τη στιγμή και τι ακολουθεί;

Κατασκευάζουμε προϊόντα για τη βιομηχανία χειροτεχνίας χαρτιού, τα οποία πουλάμε σε όλο τον κόσμο μέσω καταστημάτων χονδρικής και λιανικής. Επεκτείνουμε περαιτέρω σε περισσότερα σημεία λιανικής και χονδρικής στις ΗΠΑ το 2020.

Πώς πάνε οι εξαγωγές;

Οι εξαγωγές χονδρικής είναι αυξημένες κατά 135% το 2019 σε σχέση με το 2018 – τόσο υπέροχο!

Πώς βοήθησε το σχέδιο δράσης για τις εξαγωγές στις εξαγωγές σας;

Το σχέδιο είναι ένας εξαιρετικός πόρος που μπορεί να ενημερώνεται τακτικά για να καθοδηγεί τις διαδικασίες και να εστιάζει στις απαιτήσεις εξαγωγής σας. Ήταν μια τεράστια βοήθεια στον εντοπισμό των βασικών τομέων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία του τελικού σήμερα;

Εξοχος! Ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε σχετικούς εμπειρογνώμονες και γνώσεις στο Birmingham World Trade Summit πριν ακούσουμε για τις εμπειρίες άλλων επιχειρήσεων στον τελικό.

Ποιες τρεις συμβουλές θα δίνατε σε άλλους νέους εξαγωγείς;

  1. Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε το εργαλείο Export Action Plan. Ακόμα κι αν είστε έμπειρος εξαγωγέας, μπορεί να δώσει πραγματική σαφήνεια στη στρατηγική σας.
  2. Θα πρότεινα επίσης να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπορικές εκθέσεις όσο μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές επαφές
  3. Επικεντρωθείτε σε έναν τομέα μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε την εστίαση και δεν θα χάσετε ευκαιρίες απλώνοντας τον εαυτό σας πολύ αδύνατο.

Σχετικά με το Polkadoodles

Η Polkadoodles Crafts εδρεύει στο York, κατασκευάζει και πουλά προϊόντα σε καταστήματα Crafters και Retail παγκοσμίως μέσω του ιστότοπού της.

Ιδρύθηκε το 2009, η Polkadoodles σχεδιάζει και κατασκευάζει μια σειρά προϊόντων, όπως σφραγίδες φωτοπολυμερούς, προϊόντα χαρτιού, μήτρες από χάλυβα και ψηφιακά έργα τέχνης που χρησιμοποιούνται από χομπίστες της Papercraft σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν τις δικές τους χειροποίητες ευχετήριες κάρτες, χειροτεχνίες και είδη διακόσμησης σπιτιού.

Επιπλέον, τα έργα τέχνης του Polkadoodles πωλούνται επίσης ψηφιακά σε τεχνίτες που κατεβάζουν εικόνες που μπορούν να εκτυπώσουν στο σπίτι και να χρησιμοποιήσουν στα έργα χειροτεχνίας τους – που σημαίνει ότι έχουν άμεση πρόσβαση στα προϊόντα 24/7 και μπορούν να δημιουργήσουν κάτι στο γραφείο τους μέσα σε 2 λεπτά από την αγορά – εξαιρετικό για όταν χρειάζονται μια κάρτα γενεθλίων της τελευταίας στιγμής!

Η Nikky εμφανίζεται τακτικά να επιδεικνύει τα πιο πρόσφατα προϊόντα ζωντανά σε αποκλειστικά κανάλια αγορών Craft TV στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που βοήθησε τη μάρκα να γίνει γνωστή στη βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έχει μια πολύ πιστή βάση θαυμαστών καταναλωτών και εμπόρων λιανικής, αλλά το 2016, αναγνωρίζοντας το μακρινό φτάνοντας τα αποτελέσματα του Brexit, ο Nikky και ο Kris έθεσαν φιλόδοξους στόχους για τη δημιουργία μιας ουσιαστικής παγκόσμιας πελατειακής βάσης εστιάζοντας στις αγορές χονδρικής και διανομής, εστιάζοντας κυρίως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Χρησιμοποιώντας το Σχέδιο Δράσης Εξαγωγών και την καθοδήγηση από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου Εξαγωγών, οι Nikky και Kris προσδιόρισαν τους τομείς της επιχείρησης που χρειάζονταν βελτίωση για την επίτευξη αυτών των επιχειρηματικών στόχων και στόχων, με απώτερο στόχο να έχουν μια σημαντικά μεγαλύτερη βάση χονδρικής μέχρι την προθεσμία του Brexit.

Οι παραγγελίες χονδρικής αυξάνονταν σταδιακά από μήνα σε μήνα, με αποτέλεσμα τον διορισμό 2 νέων Ευρωπαίων διανομέων το 2018, γεγονός που βοήθησε στον διπλασιασμό του κύκλου εργασιών της Εταιρείας το 2019. Ως άμεσο αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας, τα προϊόντα Polkadoodles βρίσκονται πλέον σε καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ. Ευρώπη, Αυστραλία, Περού, Μεξικό και όχι μόνο, με συναρπαστικές εξελίξεις στη γωνία το 2020 που θα ενισχύσουν την παρουσία τους στην παγκόσμια αγορά Χάρτινων Χειροτεχνιών.

Ανταγωνισμός Ανοιχτού στις Εξαγωγές

Το Open to Export Action Plan είναι ένα διαισθητικό διαδικτυακό εργαλείο προγραμματισμού που σας οδηγεί σε 5 βασικά βήματα για την επιτυχία των εξαγωγών. Είναι απλό στη χρήση και λειτουργεί ζητώντας σας να ολοκληρώσετε εργασίες και να ορίσετε ενέργειες, βοηθώντας σας να προσδιορίσετε τι πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε για να ξεκινήσετε να πουλάτε στο εξωτερικό.

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, θα δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης το οποίο είναι ένα εξαιρετικό έργο επίδειξης στην τράπεζά σας, στον επιχειρηματικό σας σύμβουλο ή στον σύμβουλο διεθνούς εμπορίου. Μπορείτε επίσης να εισάγετε το σχέδιό σας σε έναν από τους τακτικούς μας διαγωνισμούς για την ευκαιρία να κερδίσετε £3000 για την υλοποίησή του.

Περισσότερες πληροφορίες: https://opentoexport.com/info/export-action-plan-competition/

Schreibe einen Kommentar