Μια ευκαιρία να δημοσιεύσετε το γραπτό σας! – ΤΟ BLOG ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

28
Μια ευκαιρία να δημοσιεύσετε το γραπτό σας!  – ΤΟ BLOG ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

Φωτογραφία από τον Jordan Murray/Γράφτηκε από τον Jordan Murray

Θέλατε ποτέ να γίνετε ο επόμενος Stephen King; Λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε από εδώ στο Πανεπιστήμιο του Τρεντ. Η ευκαιρία να δημοσιεύσετε τη δική σας γραφή πλησιάζει, καθώς η 5η δόση του κοτόπουλα – μια ανθολογία μαθητικής γραφής – πλησιάζει.

Στο Chickenscratch θα βρείτε μαθητική ποίηση, μυθοπλασία, δημιουργική μη μυθοπλασία και διάφορες λογοτεχνικές πεζογραφίες. Η επιλογή είναι δική σου! Το Chickenscratch θα εκδοθεί φυσικά από την Coach House Books και θα πωληθεί στο κοινό. Όσοι επιλέγονται για δημοσίευση θα υπομείνουν γύρους τροποποιήσεων και τελικά, όλοι θα συναντηθούν σε εορταστικές εκδηλώσεις και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου Trent. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, μπορείτε να αγοράσετε αντίγραφα του 5ου ετήσιου τόμου Chickenscratch.

Για να καταχωρίσετε μια υποβολή, πρέπει πρώτα να επιλέξετε εάν θέλετε ή όχι να γράψετε ποίηση ή πεζογραφία. Ένας μαθητής μπορεί να υποβάλει έως και 4 ποιήματα Ή μπορούν να υποβάλουν έως και 1.500 λέξεις λογοτεχνικής πεζογραφίας. Ουσιαστικά, η πεζογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε με φυσική ροή του λόγου. τίποτα πολύ επίσημο. Τα διηγήματα ενθαρρύνονται.

Υπάρχει μόνο μία υποβολή ανά μαθητή και το γραπτό δεν πρέπει να έχει δημοσιευτεί προηγουμένως. Η υποβολή σας πρέπει να έχει τη μορφή ενός μεμονωμένου εγγράφου PDF του Microsoft Word και, στη συνέχεια, να σταλεί με email στη διεύθυνση [email protected] . Τέλος, η προθεσμία συμμετοχής είναι Παρασκευή 24 Ιανουαρίουου2020. Παρακάτω είναι τα σημαντικά γρήγορα στοιχεία για την υποβολή της εργασίας σας. Καλή συγγραφή!

Όλες οι υποβολές θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

  • Πλήρες όνομα
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Μια λίστα με τους τίτλους που περιλαμβάνονται στην υποβολή σας

Για υποβολές πεζογραφίας:

  • Υποβάλετε έως και 1.500 λέξεις το πολύ
  • Διπλό χώρο στη δουλειά σας!
  • Η μυθοπλασία, η δημιουργική μυθοπλασία και η δημιουργική μη μυθοπλασία είναι όλα ευπρόσδεκτα

Για υποβολή ποίησης:

  • Υποβάλετε έως και 4 ποιήματα
  • Ενιαίος χώρος η δουλειά σας!
  • Όλα τα είδη ποίησης είναι ευπρόσδεκτα

Θυμηθείτε, μόνο μία υποβολή ανά άτομο και φροντίστε να υποβάλετε την εργασία σας σε [email protected] με Παρασκευή 24 Ιανουαρίουου2020

Schreibe einen Kommentar