Οι 5 κορυφαίες τράπεζες προς τις πληρωμές Google Adsense το 2023

31
Οι 5 κορυφαίες τράπεζες προς τις πληρωμές Google Adsense το 2023
Έγκριση Google Adsense

Για αξιοπιστία, πληρωμή Payoneer για το US Adsense και δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού Dom, πρότεινα το GTBank για Blogger στη Νιγηρία να λάβουν την πληρωμή Google AdSense.

Ωστόσο, Τράπεζα πρόσβασης είναι ταχύτερη από την GT Bank στη λήψη πληρωμών Google Adsense. Με την τράπεζα πρόσβασης, μπορείτε να λάβετε μια πληρωμή εντός 24 ωρών από την αυτόματη πληρωμή από την Google. Είναι επίσης πιο εύκολο να κάνετε ανάληψη, πώληση και μεταφορά δολαρίων χρησιμοποιώντας την Access Bank.

Η Google πραγματοποιεί πληρωμές στις 21 κάθε μήνα. Αυτή είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους τους bloggers που έχουν ξεπεράσει το όριο πληρωμής των 100 $ παγκοσμίως.

Ενώ μερικές τράπεζες θα πιστώσουν τον λογαριασμό σας στο naira ή τον λογαριασμό έδρας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, άλλες τράπεζες θα καθυστερήσουν για περίπου τρεις έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες πριν σας πιστώσουν.

Συνιστάται: Πώς να αυξήσετε το CPC του Adsense

Χρησιμοποιώ την GT και περισσότερες από πέντε άλλες τράπεζες εδώ και χρόνια. Μερικές φορές, χρειαζόμουν χρήματα για να πληρώσω τους λογαριασμούς επειγόντως και η Gtbank δεν με πίστωσε μέχρι άλλες δύο εργάσιμες ημέρες αφότου η Google πραγματοποιήσει μια πληρωμή.

Μετά από πολλά παράπονα και έρευνα, μπόρεσα να ανακαλύψω τράπεζες που θα σας πιστώσουν το επόμενο πρωί μετά την πληρωμή της Google την εικοστή πρώτη.

Οι ταχύτερες τράπεζες που λαμβάνουν πληρωμές Google Adsense το 2022 είναι η Access Bank και η UBA. Οι 5 κορυφαίες τράπεζες για πληρωμές στο AdSense είναι:

 1. Τράπεζα πρόσβασης
 2. Πρώτη Τράπεζα
 3. UBA
 4. FCMB
 5. GTBank

Πρόσβαση στην Τράπεζα για το AdSense

Με την Access (Diamond) τράπεζα, είστε σίγουροι ότι θα λάβετε πληρωμή AdSense ήδη στις 22 κάθε μήνα (την επόμενη εργάσιμη ημέρα). Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέρες πριν λάβετε τα κέρδη σας στο Google Adsense μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Ακολουθούν ο κωδικός SWIFT-BIC και το όνομα τράπεζας για την προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού Acess ως τρόπο πληρωμής για τη λήψη πληρωμής από το AdSense.

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT–BIC: ABNGNGLA
Ονομα τράπεζας: Access Bank Plc Nigeria

First Bank Nigeria (FBN)

Τους τελευταίους μήνες, η First Bank έλαβε πολύ γρήγορα πληρωμές στο Google AdSense. Μπορείτε να λάβετε πληρωμή ήδη από τις 22 κάθε μήνα με την First Bank.

Η First Bank ήταν πιο αργή από την GTBank στη λήψη πληρωμών ενσύρματης μεταφοράς. Υπήρξε μια περίπτωση που ένας φίλος μου χρειάστηκε να περιμένει πάνω από μία εβδομάδα πριν λάβει μια ειδοποίηση πληρωμής AdSense από την First bank. Ήταν τρελό.

Ακολουθούν ο Κωδικός SWIFT-BIC και το όνομα τράπεζας για την προσθήκη του Πρώτου τραπεζικού λογαριασμού ως τρόπου πληρωμής για τη λήψη πληρωμής από το AdSense.

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT-BIC: ΜΕ FB
Όνομα τραπεζών: Πρώτη Τράπεζα της Νιγηρίας

United Bank For Africa (UBA)

Η United Bank For Africa (UBA) είναι μια άλλη τράπεζα που πρέπει να δοκιμάσετε για τη λήψη πληρωμών Google Adsense. Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε έναν λογαριασμό UBA στη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικού εμβάσματος Adsense.

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT-BIC: UNAFNGLA
Ονομα τράπεζας: United Bank Of Africa Plc

Δείτε επίσης: Πώς να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής

First City Monument Bank (FCMB)

Το FCMB τραβάει πραγματικά την αγάπη και την προσοχή μου. Αυτή η τράπεζα είναι εξαιρετική και βολική για το άνοιγμα ενός φοιτητικού ταμιευτηρίου, έχουν καλή υποστήριξη και ένα ωραίο διαδικτυακό τραπεζικό σύστημα. Η FCMB είναι η δεύτερη ταχύτερη τράπεζα για λήψη πληρωμών Google στη Νιγηρία.

Ακολουθούν ο κωδικός SWIFT-BIC και το όνομα τράπεζας για την προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού FCMB ως τρόπο πληρωμής για τη λήψη πληρωμής από το AdSense.

FCMB SWIFT ΚΩΔΙΚΟΣ: FCMBNGLA
Ονομα τράπεζας: First City Monument Bank Limited

Εγγύηση Trust Bank (GTB)

Με το Guaranty Trust Bank (GTBank), είστε σίγουροι ότι θα λάβετε πληρωμή από το Google AdSense μετά από δύο εργάσιμες ημέρες από τη λήψη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πληρωμής του Google AdSense. Η GTBank έχει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής δολαρίων σε Naira στο Internet Banking System της.

Ακολουθούν ο κωδικός SWIFT-BIC και το όνομα τράπεζας για την προσθήκη ενός λογαριασμού GTBank ως τρόπου πληρωμής για τη λήψη πληρωμής από το AdSense.

SWIFT – ΚΩΔΙΚΟΣ BIC: GTBINGLA
Ονομα τράπεζας: Εγγύηση Trust Bank

Χωρίς ιδιαίτερη σειρά, οι 10 κορυφαίες τράπεζες στη Νιγηρία είναι γενικά:

 1. GT Bank
 2. Πρώτη Τράπεζα
 3. Zenith Bank
 4. United Bank For Africa (UBA)
 5. Τράπεζα πιστότητας
 6. Eco Bank
 7. Πρόσβαση στην Τράπεζα PLC
 8. First City Monument Bank (FCMB)
 9. Skye Bank
 10. Heritage Bank

Τράπεζες για Bloggers στη Νιγηρία για γρήγορη λήψη πληρωμών Adsense. Συμφωνείτε με τη λίστα; Πείτε μου πώς νιώθετε μέσω του πλαισίου σχολίων παρακάτω και μην παραλείψετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας στο Blogger.


Ανάγνωση: Ολοκληρώστε την πρώτη σεζόν της σειράς blogging μου
Διαβάστε επίσης: Καταπληκτική δεύτερη σεζόν της σειράς blogging μου

Συνιστάται: Τελευταία της σειράς


Schreibe einen Kommentar