Πείτε καλά ναι στη ζωντανή ροή

0
Πείτε καλά ναι στη ζωντανή ροή

Αυτή η φιλοξενούμενη ανάρτηση είναι από τον χορηγό του IFBC22 Ecamm Live

Η Kathy Hester είναι οικιακή σεφ, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, blogger και ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Τα τελευταία 14 χρόνια στη βιομηχανία, έχει πουλήσει πάνω από 150.000 βιβλία μαγειρικής.

Η Kathy διδάσκει επίσης ζωντανή ροή και παραγωγή βίντεο με επίκεντρο την εύρεση του αυθεντικού εαυτού σας και την προώθηση των προηγούμενων συναισθημάτων φόβου και ντροπαλότητας. Πριν από πέντε χρόνια, αν ζητούσατε από την Kathy να βγει ζωντανά, πιθανότατα θα σας έλεγε «διαβάστε όχι».

Στην πραγματικότητα, το έκανε.

«Θυμάμαι την επιχειρηματική προπονήτριά μου, Jenny Melrose, που μου είπε να βγω στο live. Και ήμουν σαν, όχι. Τελικά, συμφώνησα να κάνω live streaming σε μια εταιρεία με την οποία συνεργαζόμουν και μου είπαν ναι! Δεδομένου ότι δεν είχα κάνει ποτέ live streaming πριν, δεν είχα τίποτα να τους δείξω. Αλλά ήθελαν τέσσερις ζωντανές μεταδόσεις, οπότε έπρεπε να μάθω πώς να πηγαίνω ζωντανά».

Σαν να ξεκίνησε ένα blog ή να γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής, η Kathy αποφάσισε να πηδήξει και με τα δύο πόδια και απλώς να το δοκιμάσει. Και θέλετε να μάθετε ένα μυστικό; Αυτά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια δεν ήταν τέλεια, αλλά ήταν εντυπωσιακά.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει μόνο X ποσότητα χάλια που πρέπει να περάσετε και να ξεφύγετε για να φτάσετε σε αυτό το καλό σημείο. Δεν είμαι λυπημένος που έπρεπε να κάνω τις ζωντανές ροές με αυτόν τον τρόπο. Με ανάγκασε να ξεκινήσω και να βγω ζωντανά. Τώρα το στούντιο μου είναι στημένο στην κουζίνα μου και θα πάω ζωντανά στο πόδι. Ποτέ δεν θα πετύχεις πραγματικά αν δεν είσαι διατεθειμένος να αποτύχεις».

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης για να ξεκινήσετε τη ζωντανή ροή είναι ότι είναι ακατέργαστο και αυθεντικό. Όταν είστε ζωντανά, δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από φανταχτερές επεξεργασίες βίντεο ή τροποποιήσεις. Αυτό που λέτε είναι αυτό που παίρνετε – μμ και όλα. Αυτή η αυθεντικότητα είναι που δημιουργεί μια θεαματικότητα και μια κοινότητα πίσω από εσάς και το περιεχόμενό σας. Είναι επίσης αυτό που μπορεί να είναι τρομακτικό και άβολο όταν ξεκινάτε.

«Είναι σαν να μαθαίνεις να μαγειρεύεις. Μπορώ να σας πω ότι έχω μπερδέψει κάποια πράγματα στη ζωή μου και αυτό είναι εντάξει. Τα σπιτικά ζυμαρικά και η σάλτσα σας θα είναι πάντα καλύτερα από τα ζυμαρικά σε κουτί και τη σάλτσα ντομάτας από κονσέρβα, ακόμα κι αν δεν είναι τέλεια για εσάς. Το βίντεο είναι με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να κάνετε εξαιρετική δουλειά ακόμα κι αν ο φωτισμός σας δεν είναι εκεί ή δεν έχετε την καλύτερη κάμερα… μπορείτε ακόμα να έχετε αυτή τη σύνδεση με τους θεατές σας. Όλοι πρέπει να νιώθουμε άνετα με τη δυσφορία».

Η ζωντανή ροή βοηθά την Kathy να καλωσορίσει τους αναγνώστες και τους θαυμαστές της στην κουζίνα της για να περάσουν χρόνο μαζί της, να κάνουν ερωτήσεις και να μάθουν κάτι νέο. Μερικές φορές εξετάζει μια συνταγή, άλλες φορές δοκιμάζει ένα νέο gadget κουζίνας ή φτιάχνει ένα μείγμα μπαχαρικών. Η κοινότητά της εμφανίζεται σε κάθε ζωντανή ροή, επειδή, για αυτούς, είναι σαν να έρχονται για μια επίσκεψη μαζί της.

Και αυτός είναι ο στόχος.

Όταν η Kathy έγινε χορτοφάγος το 1983, δεν μπορούσες να αγοράσεις τόφου σε ένα παντοπωλείο. Δεν υπήρχε πραγματική υποστήριξη για αυτή τη δίαιτα και τον τρόπο ζωής, Έτσι έμαθε τον εαυτό της πώς να μαγειρεύει. Δεν ανέπτυξε μόνο συνταγές, αλλά και τη διαδικασία για το πώς να είναι επιτυχημένη ως χορτοφάγος. Μέσω του blog food και των βιβλίων μαγειρικής της, μπορεί να μοιράζεται συνταγές με όλους. Η ζωντανή ροή της επιτρέπει να καλωσορίσει αυτούς τους ανθρώπους στην κουζίνα της και να τους δώσει την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα και να μάθουν την προσέγγισή της στη μαγειρική – δεν είναι απλώς οι συνταγές.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, η Kathy παρακολούθησε ένα συνέδριο φυτικής διατροφής. Ενώ ήταν εκεί, συνάντησε μερικούς από τους αναγνώστες των βιβλίων μαγειρικής και του ιστολογίου της. Μετά από λίγα μόλις λεπτά ακρόασης των ιστοριών τους, έγινε φανερό ότι οι αναγνώστες της Kathy δεν συμμετείχαν μόνο στη μοναδική συνταγή – το να είναι vegan ή vegetarian ήταν ένα μέρος αυτού που ήταν.

Ενώ τα βιβλία μαγειρικής και το ιστολόγιό της λειτουργούσαν σίγουρα καλά για εκείνη, υπήρχε η ευκαιρία να οικοδομήσει μια κοινότητα και να συνδεθεί με τους αναγνώστες και τους θαυμαστές της με διαφορετικό τρόπο.

Η κοινότητα της Kathy στο Facebook έχει τώρα περίπου 7.000 μέλη. Μοιράζονται συνταγές, συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα. Είναι επίσης ένας ασφαλής χώρος όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ερωτήσεις, να δοκιμάσει πράγματα και να τα κάνει όλα δικά τους. Το ζωντανό βίντεο είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της κοινότητας.

«Αν έχω μια δύσκολη εβδομάδα ή είμαι πολύ απασχολημένος, η κοινότητά μου μπαίνει και απαντά σε ερωτήσεις για μένα. Από πολλές απόψεις, αυτό συμβαίνει λόγω των ζωντανών βίντεό μου – επειδή είχαμε αυτή τη σύνδεση μαζί ζωντανά. Με είδαν να ετοιμάζω ένα γεύμα και με παρακολούθησαν καθώς έκανα διπλό έλεγχο για να βεβαιωθώ ότι είχα προσθέσει αρκετό νερό ή είχα ψιλοκόψει ένα κρεμμύδι με συγκεκριμένο τρόπο. Ξέρουν πώς προσεγγίζω τη μαγειρική και νιώθουν άνετα να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Βασικά το έχουν πάρει και τρέχουν μαζί του».

Για να σχεδιάσει και να παράγει τις ζωντανές μεταδόσεις της, η Kathy χρησιμοποιεί το Ecamm Live. Με το Ecamm, η Kathy είναι σε θέση να συνδέσει πολλές κάμερες (συμπεριλαμβανομένης μιας κάμερας πάνω, ώστε να βλέπετε τα χέρια της καθώς προετοιμάζει συνταγές), να βελτιώνει τον ήχο της, να παρουσιάζει συνταγές, εικόνες και βίντεο κλιπ, ακόμη και να δείχνει σχόλια θεατών στην οθόνη. Και τα κάνει όλα από τον υπολογιστή Mac της ακριβώς στην κουζίνα της.

Το καλύτερο κομμάτι? Μόλις τελειώσει η ζωντανή ροή, η Κάθι αποθηκεύει αυτόματα ένα αντίγραφο του βίντεό της στον υπολογιστή της, ώστε να μπορεί να το μοιραστεί με όσους το έχασαν ζωντανά, να το περικόψει για αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα και να πάρει τη μεταγραφή για να μετατρέψει το βίντεο σε ανάρτηση ιστολογίου .

Προκειμένου να διευκολύνει τα πράγματα και να διασφαλίσει ότι όλα είναι πάντα έτοιμα, η Kathy διατηρεί τον εξοπλισμό της ζωντανής ροής (κάμερες, μικρόφωνα, υπολογιστή, φωτισμός, κ.λπ.) ρυθμισμένο όλη την ώρα, ώστε να μπορεί απλώς να μπει στην κουζίνα της, να ενεργοποιήσει τα πάντα. , και φύγε. Αυτό όχι μόνο της εξοικονομεί χρόνο, αλλά και της διευκολύνει να είναι συνεπής στη δημιουργία περιεχομένου, επειδή δεν χρειάζεται να ρυθμίζει πράγματα και να τα καταρρίπτει κάθε φορά που θέλει να κάνει ένα βίντεο ή να μοιραστεί μια συνταγή ή ιστορία. με την κοινότητά της.

Η Kathy μπορεί να σκέφτηκε «δεν είναι καλά» όταν σκέφτηκε για πρώτη φορά τη ζωντανή μετάδοση, αλλά τώρα η μετάδοση ζωντανά είναι δεύτερη φύση και κεντρική σε ό,τι κάνει.

Αν λέγατε «όχι» για ζωντανά βίντεο, αλλά η ιστορία της Kathy σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά, επικοινωνήστε! Θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς το Ecamm Live μπορεί να κάνει τη διαφορά και πώς μπορείτε να λειτουργήσετε με ζωντανή ροή γρήγορα και εύκολα. Δοκιμάστε το Ecamm Live σήμερα ΔΩΡΕΑΝ στο www.ecamm.live

Μάθετε περισσότερα για την Kathy, τα βιβλία μαγειρικής, το ιστολόγιό της, τα μαθήματα, την κοινότητα και συμβουλές και κόλπα ζωντανής ροής στο https://www.kathyhester.com

Schreibe einen Kommentar