Πρόσληψη Διευθυντή Ψηφιακού Μάρκετινγκ για τη Zephyr United (το τμήμα περιηγήσεων μας)

0
Πρόσληψη Διευθυντή Ψηφιακού Μάρκετινγκ για τη Zephyr United (το τμήμα περιηγήσεων μας)

Taste Vacations (ή, πιο συγκεκριμένα, η κυρίαρχη ταξιδιωτική μας εταιρεία, Zephyr United Travel Collection, που είναι η αδελφή μας εταιρεία) προσλαμβάνει έναν νέο υπάλληλο γραφείου για να διεξάγει το μάρκετινγκ και των τριών ταξιδιωτικών μας εμπορικών σημάτων.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Zephyr United είναι μια μικρή εταιρεία. Αυτήν τη στιγμή έχουμε 4,5 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης (συμπεριλαμβανομένου του Allan) και μία από αυτές τις θέσεις μένει κενή από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ για να ακολουθήσει μια νέα επαγγελματική πορεία.

Αναζητούμε συγκεκριμένα άτομο με εμπειρία στο μάρκετινγκ, κατά προτίμηση στον ταξιδιωτικό κλάδο. Το άτομο πρέπει επίσης να έχει μια εξωστρεφή, στοργική, διασκεδαστική προσωπικότητα, καθώς όλο το προσωπικό του γραφείου μας καθοδηγεί επίσης ξεναγήσεις. Η αμοιβή δεν πρόκειται να σας κάνει πλούσιους, αλλά τα οφέλη του τρόπου ζωής είναι υπέροχα. Επιπλέον, μπορείτε να εργάζεστε όπου ζείτε καθώς εγκαταλείψαμε το γραφείο μας από τούβλα και κονίαμα πριν από πολύ καιρό (πολύ πριν από την πανδημία).

Γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται; Παρακαλούμε να τους παραπέμψετε την περιγραφή θέσης εργασίας και το έντυπο αίτησης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 10 Αυγούστου.

Schreibe einen Kommentar