Πώς να πραγματοποιήσετε ασφαλή έλεγχο παρασίτων με παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι σας

34
Πώς να πραγματοποιήσετε ασφαλή έλεγχο παρασίτων με παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι σας

Τρωκτικά

ασφαλής έλεγχος παρασίτων με παιδιά

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-93“));

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν θέλει να έχει παράσιτα μέσα ή κοντά στο σπίτι σας, ειδικά όταν έχετε παιδιά ή κατοικίδια.

Τα βρέφη και τα μωρά μπορεί να εκτεθούν σε περισσότερα φυτοφάρμακα από τους ενήλικες, επειδή συχνά περνούν περισσότερο χρόνο πιο κοντά στο έδαφος, αγγίζοντας βάσεις επίπλων ή παίζοντας στους κήπους όπου μπορεί να έχουν εφαρμοστεί φυτοφάρμακα. Τα βρέφη και τα μωρά είναι επίσης πιο πιθανό να βάλουν στο στόμα τους δάχτυλα, παιχνίδια και άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή με φυτοφάρμακα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι παρασίτων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο και πρέπει να βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε αυτά τα παράσιτα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και των κατοικίδιων σας.

Μπορείτε να κάνετε μερικά βασικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα παράσιτα έξω από το σπίτι σας, αλλά μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστεί να καλέσετε τους επαγγελματίες.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-94“));

Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι παρασίτων;

Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι παρασίτων που θα μπορούσαν να μαστίζουν το σπίτι σας, μερικά από τα πιο κοινά και ενοχλητικά περιλαμβάνουν:

Μυρμήγκια

κατσαρίδες

Κουνούπια

Τρωκτικά

Τερμίτες

Τα παράσιτα έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν το σπίτι σας, να εισέλθουν στο φαγητό σας και να μεταφέρουν ασθένειες. Δεν πρέπει ποτέ να ζείτε με παράσιτα. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τα εξαλείψετε.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-96“));

Τι είναι τα ασφαλή φυτοφάρμακα;

Όταν πρόκειται να επιλέξετε φυτοφάρμακα που θέλετε ή θέλετε ο επαγγελματίας πάροχος να χρησιμοποιεί μέσα και γύρω από το σπίτι σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Πολλές μάρκες στην αγορά είναι γεμάτες χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας εάν καταποθούν.

Όταν επιλέγετε φυτοφάρμακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα παράσιτα που βρίσκετε, θα πρέπει να αναζητήσετε αυτά που είναι οργανικά και που δεν περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την εργασία με το Killem Pest για τις ανάγκες σας για τον έλεγχο των παρασίτων είναι ότι χρησιμοποιούμε αυθεντικές, μη γενικές χημικές ουσίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και έχουν χαμηλή τοξικότητα για τα θηλαστικά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν τα παιδιά ή τα κατοικίδια καταπιούν κατά λάθος το φυτοφάρμακο, δεν θα αρρωστήσουν.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε άλλα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα παιδιά και τα κατοικίδια σας ασφαλή. Εάν, για παράδειγμα, βγάζετε δόλωμα για τρωκτικά, μην το αφήνετε ποτέ σε περιοχή όπου τα παιδιά ή τα κατοικίδια σας θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Θα μπορούσαν να το βάλουν στο στόμα τους. Αντίθετα, βάλτε το δόλωμα σε έναν κλειδωμένο δολωματικό σταθμό ή σε μια περιοχή που δεν μπορούν να ανοίξουν ή να προσεγγιστούν από παιδιά ή κατοικίδια, έτσι ώστε μόνο τα τρωκτικά να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Εάν η εταιρεία ελέγχου παρασίτων έχει έρθει και ψεκάζει, βεβαιωθείτε ότι τυχόν υπολειπόμενος ψεκασμός έχει στεγνώσει πριν επιτρέψετε σε παιδιά ή κατοικίδια να εισέλθουν στην περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι τα ζώα σας δεν γλείφουν τα φυτά ή τους τοίχους όπου ψεκάστηκαν τα χημικά.

Θα πρέπει επίσης να φροντίζετε πάντα τα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους αφού έχουν παίξει σε εξωτερικούς χώρους και να τονίζετε τη σημασία του να μην αγγίζετε κανένα δολωματικό σταθμό που μπορεί να έχετε.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-97“));

Ασφάλεια ελέγχου παρασίτων κατοικίδιων ζώων

Ασφάλεια καταπολέμησης παρασίτων παιδιών

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-98“));

Πώς να κρατήσετε μακριά τα παράσιτα

Τα παρακάτω είναι μερικές πολύ απλές και βασικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε ορισμένα από τα παράσιτα μέσα και γύρω από το σπίτι σας:

  • Η διατήρηση της τροφής σας σε αεροστεγή δοχεία μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της εισροής μυρμηγκιών, καθώς και τρωκτικών και κατσαρίδων.
  • Εάν έχετε φρούτα που έχουν μείνει έξω στον πάγκο, να τα ελέγχετε τακτικά για να δείτε αν υπάρχουν κακά σημεία πάνω τους, καθώς αυτό μπορεί να τραβήξει μύγες φρούτων και άλλα είδη παρασίτων.
  • Ένα φυσικό είδος φυτοφαρμάκου που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι είναι το έλαιο εσπεριδοειδών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ίσα μέρη φλούδες πορτοκαλιού και νερό και να τα σιγοβράζετε. Αφαιρέστε τις φλούδες και βάλτε το νερό σε δοχεία ψεκασμού και στη συνέχεια ψεκάστε γύρω από τα παράθυρα, τις πόρτες και άλλες περιοχές όπου μπορεί να εισχωρήσουν παράσιτα στην ιδιοκτησία.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-99“));

Καλέστε τους επαγγελματίες

Φυσικά, όταν πρόκειται για προβλήματα παρασίτων, μερικές φορές, οι μέθοδοι ελέγχου των παρασίτων στο σπίτι απλά δεν αρκούν. Πρέπει να καλέσετε τους επαγγελματίες που μπορούν να σας παρέχουν μια ενδελεχή υπηρεσία και να αφαιρέσετε οριστικά αυτά τα παράσιτα ανεξάρτητα από το είδος τους.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-100“));

Συχνές Ερωτήσεις

Η ασφάλεια εξαρτάται από τα προϊόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε, αλλά γενικά, τα προϊόντα για οικιακά έντομα δεν αποτελούν απειλή για ανθρώπους ή κατοικίδια. Αυτό φυσικά εάν τα προϊόντα εφαρμόζονται σωστά και σε χαμηλές συγκεντρώσεις.

Οι σύγχρονες μέθοδοι ελέγχου παρασίτων έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν τα παράσιτα και να παραμένουν ασφαλείς για τα παιδιά και τα κατοικίδια στο σπίτι σας. Οι επαγγελματίες είναι εκπαιδευμένοι σε τεχνικές ασφαλούς εφαρμογής και χρησιμοποιούν μόνο ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα.

Αν και δεν είναι πάντα απαραίτητο, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άνετα να βγάζουν τα παιδιά και τα κατοικίδια τους έξω από το σπίτι κατά τη διάρκεια της θεραπείας παρασίτων. Συνολικά, πρέπει να δώσετε χρόνο στα προϊόντα να στεγνώσουν πριν αφήσετε τα μέλη του νοικοκυριού σας να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις περιοχές που έχουν υποστεί επεξεργασία.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-101“));

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-102“));

σχετικές αναρτήσεις

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-103“));

The post Πώς να πραγματοποιήσετε ασφαλή έλεγχο παρασίτων με παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι σας εμφανίστηκε πρώτα στο Killem Pest.

Schreibe einen Kommentar