Τα μακροχρόνια σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο—Εκπομπή τρένου διακοπών και άλλα

25
Τα μακροχρόνια σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο—Εκπομπή τρένου διακοπών και άλλα

Δημοσιεύτηκε στο Around the Garden στις 18 Ιανουαρίου 2020, από τον Matt Newman

Φωτογραφία από χιονοστιβάδεςΤο μακρύ Σαββατοκύριακο είναι εδώ, και ακριβώς στην ώρα της για την τελευταία εβδομάδα του Έκθεση τρένου διακοπών! Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το βοτανικό μας αφιέρωμα στα διάσημα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης και να εξερευνήσετε πολλές άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας. Φέρτε τα μικρά σας για τις τελευταίες παραστάσεις του All Aboard with Thomas & Friends, κατευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη Mertz για μια ματιά στην αρχιτεκτονική ιστορία του ορόσημου Ωδείου Haupt μας, βγείτε έξω για να εξερευνήσετε το χειμερινό ενδιαφέρον —όπως νεοεμφανιζόμενες χιονοστιβάδες— στις συλλογές μας. και τόσα άλλα.

Με το NYBG να είναι ανοιχτό για την Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, είναι η τέλεια στιγμή για να παρακολουθήσετε Έκθεση τρένου διακοπών πριν εξαφανιστεί για το χειμώνα. Η παράσταση συνεχίζεται μέχρι τις 26 Ιανουαρίου με ολοκαίνουργια στιγμιότυπα από το Central Park.

Είναι επίσης η τελευταία σας ευκαιρία να πιάσετε τον Thomas & Friends με τα μικρά σας. Γίνετε μέλος του Thomas and Driver Sam για Ο Θωμάς Καθαρίζει, μια ολοκαίνουργια περιπέτεια γεμάτη διασκέδαση, όπου μπορείτε να τους βοηθήσετε να καταλάβουν πώς να ανακυκλώνουν τα πάντα σωστά για να προστατεύσουν το περιβάλλον και να σώσουν τους πολύτιμους φυσικούς πόρους της Γης. Μην ξεχνάτε ότι το εισιτήριό σας περιλαμβάνει πρόσβαση στο Έκθεση τρένου διακοπών επισης!

Στο Everett Children’s Adventure Garden θα βρείτε επίσης το Evergreen Express, όπου τα παιδιά μπορούν να προσποιηθούν ότι οδηγούν τις ράγες, να κάνουν πεζοπορία σε χειμερινά μονοπάτια για να ανακαλύψουν αειθαλή δέντρα και θάμνους και να διοργανώσουν ένα χειμερινό κουκλοθέατρο στο δάσος. Τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα φέρνουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση με βοτανικές χειροτεχνίες και τραγούδια.

Συμβαίνουν πολλά και για τους ενήλικες! Το νέο μας εκθεσιακό εργαστήριο: Γεύσεις του Μαρόκου γεμίζει τη Ross Gallery με πληροφορίες για τα μπαχαρικά —που προέρχονται από φυτά σε όλο τον κόσμο— που κάνουν την κουζίνα του Μαρόκου τόσο γαστρονομικό σταυροδρόμι. Και στη Γκαλερί Τέχνης της Βιβλιοθήκης Mertz, θα βρείτε ένα ολοκαίνουργιο έκθεμα που αναδεικνύει την πλούσια ιστορία του Ωδείου Enid A. Haupt. Από το Cornice στο Cupola απεικονίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την κατασκευή του ορόσημου βικτοριανού θερμοκηπίου μας με σχέδια, σχέδια και φωτογραφίες από τη συλλογή Garden’s Lord & Burnham Co..

Μόλις δείτε τι προσφέρεται σε εσωτερικούς χώρους, βγείτε έξω για να απολαύσετε την ομορφιά του χειμερινού μας τοπίου με μια επιλογή από ξεναγήσεις που καθοδηγούνται από ειδικούς που αναδεικνύουν τα μαγευτικά δέντρα μας, τα φιδωτά μονοπάτια του Ταϊνικού Οικογενειακού Δάσους και πολλά άλλα. Όλα συμβαίνουν αυτό το μεγάλο σαββατοκύριακο διακοπών στο Garden!

Schreibe einen Kommentar