Το Ελ Πάσο είναι εκτός του Texas Grid

0
Το Ελ Πάσο είναι εκτός του Texas Grid

Λάβετε υπόψη ότι η ακόλουθη ανάρτηση έχει σκοπό να διαβεβαιώσει όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Τέξας ότι μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν το IFBC και να υποστηρίξουν το Ελ Πάσο. Δεν σκοπεύουμε να χωρίσουμε το κοινό μας σε θέματα που δεν σχετίζονται με το food blogging.

—–

Τον Μάιο, ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ υπέγραψε τον «Νόμο για τους χτύπους της καρδιάς» και πέρασε τον πιο ακραίο νόμο για τις αμβλώσεις στη χώρα. Έχουμε ακούσει από ορισμένους στην κοινότητά μας που πιστεύουν ότι αυτή είναι μόνο μια ακόμη στάση του Τέξας που αφαιρεί την πολιτεία από τη λίστα πιθανών ταξιδιών τους.

Το Ελ Πάσο παίρνει θέση

Αλλά το Ελ Πάσο, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριό μας τον Μάρτιο, δεν είναι το αντίστοιχο του Τέξας. Ολόκληρη η κρατική αντιπροσωπεία του Ελ Πάσο αντιτάχθηκε σε αυτό το νομοσχέδιο και ένας εκπρόσωπος, ο Bill Moody, ανέλαβε δράση εναντίον του, κάτι που του κόστισε τον πολύ ισχυρό ρόλο του ως Pro-Tem ομιλητής.

Στηρίζοντας το Ελ Πάσο

Δεν είναι ασυνήθιστο για το Ελ Πάσο να παίρνει θέση ενάντια στις εντολές του Τέξας. «Η πόλη του Ελ Πάσο έλαβε προσωρινό περιοριστικό ένταλμα κατά της απαγόρευσης της εντολής για μάσκα από τον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, επιτρέποντας στην πόλη να συνεχίσει με το πρωτόκολλό της για τις μάσκες που τέθηκε σε ισχύ την Τετάρτη, 18 Αυγούστου. », είπε η Sunny Tsai από το Spectrum News 1.

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιο από το κοινό μας ανησυχεί για το ταξίδι στο Τέξας. υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ και κατά της έκφρασης των απόψεών σας μέσω της συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις όπως το IFBC. Δεν προσπαθούμε να πάρουμε θέση σε καμία περίπτωση.

Αλλά το Ελ Πάσο δεν είναι Τέξας. Είναι μια συνοριακή πόλη που βρίσκεται απέναντι από τον ποταμό από το Μεξικό με μια μοναδική κουλτούρα και φαγητό που δεν είναι τυπικό Τέξας. Επιλέξαμε το Ελ Πάσο λόγω της διπολιτισμικότητας του. Η πόλη έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμών. Είναι μια από τις πιο ποικιλόμορφες και προοδευτικές παραμεθόριες περιοχές στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, ενώ το Τέξας έχει το δικό του δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ξεχωριστό από τις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες, το Ελ Πάσο είναι μέρος του δικτύου που εξυπηρετεί 14 δυτικές πολιτείες, δύο καναδικές επαρχίες και μέρος του Μεξικού. Το Ελ Πάσο βρίσκεται σε διαφορετική σελίδα και ηλεκτρικό δίκτυο από το υπόλοιπο Τέξας.

Παρακολούθηση IFBC στο Ελ Πάσο

Μπορεί να έχετε σκεφτεί ή όχι εάν θα παρακολουθήσετε το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger του 2022 με βάση την τοποθεσία του στο Τέξας. Αυτό που είναι σημαντικό για εσάς μπορεί να είναι το φαγητό, το περιεχόμενο, οι ομιλητές, οι χορηγοί και οι άλλοι συμμετέχοντες. Εάν, ωστόσο, η πολιτική, οι πολιτικές για την πανδημία ή τα δικαιώματα των γυναικών έχουν μπει στη σκέψη σας, σκεφτείτε ότι όπως όλοι οι Τεξανοί δεν είναι ίδιοι, όλες οι πόλεις στο Τέξας ή δεν είναι όμοιες. Βοηθήστε μας να υποστηρίξουμε το Ελ Πάσο, μια απίστευτη πολυπολιτισμική συνοριακή πόλη, συμμετέχοντας στο IFBC22.

Schreibe einen Kommentar