Το μέλλον του IFBC

0
Το μέλλον του IFBC

Καταρχάς, ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν, μίλησαν ή παρακολούθησαν το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger του 2022 στο Ελ Πάσο. Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε Προορισμός Ελ Πάσο, η οποία ήταν ένας αστρικός συνεργάτης τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βοηθώντας μας να διευθύνουμε το συνέδριο. Αν δεν έχετε δει το σύντομο συνοπτικό βίντεο, αξίζει τον χρόνο σας.

Πού πάει λοιπόν το συνέδριο από εδώ;

Δεν έχουμε σχέδια σε αυτό το σημείο να επαναφέρουμε το International Food Blogger Conference. Προφανώς, η πανδημία ήταν κακή για συνέδρια. Ακόμη και τα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν τείνουν να έχουν λιγότερους συμμετέχοντες και χορηγούς σε σχέση με τα χρόνια πριν από την πανδημία. Και ενώ πιστεύουμε ότι τα συνέδρια θα επιστρέψουν, εμείς στο Συνέδρια Zephyr αντιμετώπισε επίσης την πραγματικότητα της απώλειας του 1/2 του προσωπικού μας τεσσάρων ατόμων λόγω της πανδημίας.

Το 2021 βιώσαμε μια άνοδο των ταξιδιών (κυρίως εσωτερικού) και αυτή η αύξηση αυξήθηκε μόλις το 2022, καθώς οι άνθρωποι διψούν να ταξιδέψουν ξανά σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει την πλευρά της περιοδείας μας Zephyr United Η επιχείρηση έχει ανθεί και απαιτεί μεγάλο μέρος του χρόνου και της προσοχής μας. Για το οποίο δεν παραπονιόμαστε!

Τελικά, αποφασίσαμε να μην προγραμματίσουμε ένα Διεθνές Συνέδριο Food Blogger για το 2023, εκτός και αν αλλάξει κάτι. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε προτάσεις από βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας τροφίμων ή ομάδες επιρροών σχετικά με το μέλλον του IFBC.

Schreibe einen Kommentar