Χαλκομανίες σκυλιών Χάρι Πότερ | ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

19
Χαλκομανίες σκυλιών Χάρι Πότερ |  ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Εξατομικεύστε τα μπολ για τα κουτάβια σας με αυτά Χαλκομανίες μπολ σκύλου Χάρι Πότερ!

Όταν ο σκύλος σας παίρνει το όνομά του από έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, πρέπει να εξατομικεύσετε το σκυλί του, σωστά; Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία του δίπλα στο μπολ του σκύλου, αλλά δεν συνεργάζεται.

Γνωρίστε τον Sirius Black Fritz. Τον υποδέχτηκαν στο σπίτι μας τον Μάρτιο του 2022 με φανφάρες για τον Χάρι Πότερ. Έχει γιακά HP και κρεβάτι σκύλου. Η ετικέτα του σκύλου του λέει „Registered Animagus“. Ενσαρκώνει την παιχνιδιάρικη πλευρά του κουταβιού/αγαπημένου θείου του συνονόματός του. Είμαστε απόλυτα ερωτευμένοι!

Δεν είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχετε δει ποτέ;!

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας.

Cricut Explore ή Κατασκευαστής
Αυτοκόλλητο βινύλιο
Ελαφριά πατάκι λαβής
Βασικό σετ εργαλείων
Ταινία μεταφοράς
Λεπίδα με λεπτό σημείο
Πιο τακτοποιημένο μπολ τροφοδοσίας σκύλων

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το φινίρισμα αυτού του κομματιού. Επιλέξτε όποιο υλικό θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την εμφάνιση αυτής της εικόνας.

  1. Ξεκινήστε κατεβάζοντας το δωρεάν αρχείο παρακάτω και μεταφορτώστε το στο Cricut Design Space.
  2. Μετρήστε κατάλληλα το σήμα και το μέγεθος της εικόνας σας στο λογισμικό.
  3. Μόλις ολοκληρωθεί, στείλτε την εικόνα για κοπή και ακολουθήστε τις οδηγίες για την κοπή.
  4. Απομακρύνετε την περίσσεια βινυλίου από την εικόνα χρησιμοποιώντας το βασικό σετ εργαλείων.
  5. Ξεφλουδίστε την ταινία μεταφοράς και τοποθετήστε ακριβώς πάνω από την εικόνα. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ξύστρας για να γυαλίσετε την εικόνα στην ταινία μεταφοράς. Ξεκολλήστε απαλά την ταινία μεταφοράς από το υπόστρωμα βινυλίου. Η εικόνα βινυλίου πρέπει τώρα να βρίσκεται στην ταινία μεταφοράς.
  6. Τοποθετήστε την ταινία μεταφοράς με την εικόνα βινυλίου στην πινακίδα. Λείψτε με εργαλείο ξύστρας για να κολλήσετε στην ταμπέλα.
  7. Ξεφλουδίστε προσεκτικά την ταινία μεταφοράς. Η εικόνα σας πρέπει τώρα να επικολληθεί στην πινακίδα.

Όλα τα αρχεία SVG είναι μόνο για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ χρήση! Μην επαναπουλήσετε, αναδιανείμετε ή διεκδικήσετε ως δικά σας. Εάν αυτό το αρχείο έχει δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο, δώστε τα εύσημα και συνδέστε ξανά το Create.Craft.Love.

Οδηγίες λήψης: Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο. Αυτό θα εμφανίσει έναν φάκελο Google Drive. Κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης στο επάνω μέρος. Αυτό θα αποθηκεύσει τον φάκελο στον υπολογιστή σας. Απλώς ανοίξτε το αρχείο και εκτυπώστε! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

Schreibe einen Kommentar