„Χρειάζομαι άδεια επιχείρησης;“

0
„Χρειάζομαι άδεια επιχείρησης;“

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνει το γραφείο μας σχετικά με την έναρξη μιας επιχείρησης στο Κολοράντο είναι, «Χρειάζομαι άδεια επιχείρησης;» Σε αντίθεση με ορισμένα μέρη, η Πολιτεία του Κολοράντο δεν διαθέτει γενική «άδεια επιχείρησης». Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η επιχείρησή σας δεν θα χρειαστεί κάποια άδεια. Η Πολιτεία του Κολοράντο ρυθμίζει ορισμένα, αλλά όχι όλα, επαγγέλματα, επαγγέλματα και βιομηχανίες. Το πρακτορείο που το κάνει αυτό ονομάζεται Τμήμα Ρυθμιστικών Οργανισμών του Κολοράντο (DORA). Η ιστοσελίδα τους έχει ένα λίστα με δυνατότητα αναζήτησης επαγγελμάτων και βιομηχανιών που ρυθμίζονται από την Πολιτεία του Κολοράντο.

Μετά από έλεγχο με τη DORA, υπάρχουν μερικά ακόμη μέρη για να ελέγξετε online: Η λίστα της DORA με «Άλλες άδειες και ρυθμιστικοί πόροι“ και Η Βάση Δεδομένων Επαγγελματικής Άδειας. Είναι επίσης καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με την τοπική πόλη και νομό σας για να δείτε εάν υπάρχουν τοπικές άδειες, άδειες ή φορολογικές απαιτήσεις που μπορεί να έχουν! Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε πάντα όταν πρόκειται για ερωτήσεις σχετικά με την αδειοδότηση ή τις άδειες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε με τη DORA.

Τέλος, με όλη αυτή τη συζήτηση για την αδειοδότηση, μην συγχέετε μια γενική «άδεια επιχείρησης» με μια άδεια φόρου επί των πωλήσεων. Στο Κολοράντο, εάν πουλάτε υλικά αγαθά, πρέπει να εισπράξετε κρατικό φόρο επί των πωλήσεων και θα χρειαστείτε άδεια φόρου επί των πωλήσεων. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άδεια φόρου επί των πωλήσεων μέσω του Τμήματος Εσόδων του Κολοράντο.

Schreibe einen Kommentar