5 λόγοι για να παρακολουθήσετε το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger

0
5 λόγοι για να παρακολουθήσετε το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger

Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ λόγοι για να παρακολουθήσετε το Διεθνές Συνέδριο Food Blogger, αλλά μας αρέσει να εστιάσουμε σε αυτούς.

1. Οι διαδικασίες μας για την ασφάλεια του COVID

Στο IFBC, έχουμε περιορισμένη εγγραφή, κοινωνική απόσταση, κάλυψη, απαίτηση PCR ή εμβόλιο, περιορισμένο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους, υπαίθριο χώρο και πολλά άλλα. Ξέρουμε πώς να εφαρμόσουμε αυτές τις διαδικασίες με επιτυχία γιατί το έχουμε κάνει ήδη δύο φορές! Τον Αύγουστο του 2021, διοργανώσαμε το Wine Media Conference και τον Οκτώβριο του 2021, διοργανώσαμε το Beer Now Conference. Και οι δύο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες χωρίς εμφανείς μεταδόσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για μας Διαδικασίες ασφαλείας για τον COVID και το Συνέδριο Wine Media.

2. Μία από τις μοναδικές σας ευκαιρίες για να συνδεθείτε προσωπικά φέτος

Πιστεύουμε ότι το φαγητό προορίζεται για κοινή χρήση. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την έμπνευση από μια προσωπική εκδήλωση. Είναι ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα από την κανονική καθημερινότητα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείτε παλιούς φίλους και να γνωρίσετε νέους. Μπορεί να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι, αλλά οι παρευρισκόμενοι μας είναι οι καλύτεροι!

3. Διασκεδαστικές Εκδρομές

Ένα από τα πιο μοναδικά και με υψηλή βαθμολογία μέρη του IFBC είναι οι εκδρομές. Κάθε χρόνο, ταξιδεύουμε σε νέες πόλεις και προσφέρουμε παρασκηνιακές περιηγήσεις και ταξίδια στην πόλη υποδοχής μας και στα περίχωρά της. Στο τελευταίο συνέδριο στο Τζούνο της Αλάσκας, παρουσιάσαμε γευσιγνωσία μπύρας και φαγητού πάνω από έναν παγετώνα που είναι προσβάσιμος μόνο με ελικόπτερο. Φέτος οι συμμετέχοντες θα έχουν την επιλογή να κάνουν ένα ταξίδι στο Las Cruces του Μεξικού και να επισκεφθούν τους αμμόλοφους Samalayuca στο Χουάρες στη διεθνή υποδοχή μας. Συνεχίζουμε επίσης τις υπογραφές μας εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπως το Lightning Talks and Taste of El Paso.

4. Μοναδικό και έμπειρο περιεχόμενο

Κάθε συνέδριο έχει αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά το εννοούμε! Προμηθεύουμε τα καλύτερα από τα καλύτερα. Μερικοί είναι ομιλητές υψηλής βαθμολογίας από προηγούμενα συνέδρια που προσκαλούμε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και κάποιοι είναι νέοι. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε χρόνο, εκτίθεστε σε νέο περιεχόμενο και μπορείτε να δικτυωθείτε με νέους ειδικούς. Φέτος έχουμε μεγάλη ποικιλία συνεδριών. Μιλάμε για φωτογραφία, Instagram, ζωντανά βίντεο, YouTube, κιτ πολυμέσων, δημιουργία εσόδων και πολλά άλλα! Δείτε τον ομιλητή και την ατζέντα μας για περισσότερα.

5. Εξαιρετικό φαγητό

Εξαιρετικό αξιόλογο και νόστιμο! Τα περισσότερα τρόφιμα θα συμπεριληφθούν στην εγγραφή και θα παρέχονται από τους χορηγούς μας και τους τοπικούς οικοδεσπότες, γεγονός που σας βοηθά να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα και παρέχει εξαιρετικό υλικό για τη συγγραφή και την ανάρτησή σας.

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλος της κοινότητας IFBC στο Ελ Πάσο; Κάνε εγγραφή τώρα πριν αυξηθούν οι τιμές στις 31 Δεκεμβρίου.

Schreibe einen Kommentar