7 Συμβουλές για να διατηρούμε τους κάδους και τους κάδους μας χωρίς τρωκτικά

34
7 Συμβουλές για να διατηρούμε τους κάδους και τους κάδους μας χωρίς τρωκτικά

Στην προσπάθειά μας να γίνουμε μια πόλη κήπου, φυτά και πράσινο έχουν ενσωματωθεί στα κτίρια και τις κατασκευές γύρω από τη Σιγκαπούρη. Με όλα αυτά τα φυτά τριγύρω, παρέχουν ευκαιρίες σε άλλους οργανισμούς να ευδοκιμήσουν. Ενώ πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς, όπως τα πουλιά και οι πεταλούδες, μπορεί να είναι αβλαβείς ή ακόμη και ωφέλιμοι για εμάς, ορισμένοι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους.

Τα τρωκτικά φωλιάζουν σε λαγούμια στο έδαφος όπου αναπτύσσονται τα φυτά. Στην προσπάθειά μας να φέρουμε το πράσινο κοντά στο περιβάλλον διαβίωσής μας, τα τρωκτικά πλησιάζουν επίσης τη ζωή μας.

Προκαλούν ανησυχίες στο κοινό, καθώς δεν είναι μόνο ικανά να μεταδώσουν ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση και ο πυρετός από δάγκωμα αρουραίου, αλλά και να προκαλέσουν δομικές βλάβες όταν μασούν σύρματα και άλλες κτιριακές κατασκευές.

Πιθανότατα έχετε δει τρωκτικά να τρέχουν γύρω από κατοικημένες περιοχές ή στο κενό κατάστρωμα διαμερισμάτων ή να τα έχετε ακούσει να τρίζουν στη μέση της νύχτας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα τρωκτικά είναι κοινά, έτσι ζουν σε στενή σχέση με τους ανθρώπους και τρέφονται με ό,τι τρώνε οι άνθρωποι.

Μπορεί να ταΐσατε τρωκτικά χωρίς καν να το ξέρετε. Σκουπίζουν κάθε φαγητό που πετάτε, έτσι οι κάδοι σκουπιδιών και οι κάδοι απορριμμάτων μπορεί να είναι το αγαπημένο τους στέκι για ωραίο, δωρεάν φαγητό.

Πώς κρατάμε τα τρωκτικά μακριά από κάδους και χοάνη κάδων;

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-52“));

1. Προσεκτική Τοποθέτηση Κάδων

Τα τρωκτικά μπορεί να αντιλαμβάνονται την τοποθέτηση κάδων κοντά σε παράθυρα και πόρτες ως πρόσκληση, επομένως ίσως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι κρατούνται μακριά από τις εισόδους. Αποφύγετε την έκθεση των κάδων στο άμεσο ηλιακό φως για να μειώσετε τη μυρωδιά των τροφίμων.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-53“));

2. Διατηρείτε πάντα τα καπάκια του κάδου και τα αυλάκια του κάδου σωστά σφραγισμένα

Τα τρωκτικά είναι τόσο εύκαμπτα που μπορούν να πιέσουν μέσα από ένα χώρο τόσο λεπτό όσο ένα μολύβι, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι έχουν σφραγιστεί πλήρως.

Επιπλέον, τα τρωκτικά είναι εξαιρετικοί ορειβάτες που μπορούν να σκαρφαλώσουν σε τοίχους με τραχιά επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι οι χοάνες του κάδου είναι ερμητικά κλειστές, έτσι ώστε αυτοί οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στους επάνω ορόφους.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-54“));

3. Αντικαταστήστε ή επισκευάστε τους σπασμένους κάδους και τις χοάνες σωλήνων κάδων

Εάν οι κάδοι είναι ραγισμένοι ή σπασμένοι, αντικαταστήστε τους καθώς οι ρωγμές χρησιμεύουν ως ανοιχτές πόρτες για τα τρωκτικά. Οι ελαττωματικές χοάνες χοάνης απορριμμάτων πρέπει να επισκευάζονται για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν πάντα να κλείνονται ερμητικά.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-55“));

4. Βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι σας είναι πάντα καθαροί

Το να καθαρίζετε τακτικά τους κάδους σας και να τους ξεπλένετε με απολυμαντικό και ζεστό νερό είναι ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά που προσελκύει τα τρωκτικά ενώ απομακρύνετε τυχόν παθογόνους παράγοντες που υπάρχουν γύρω από τους κάδους. Η Killem προσφέρει επεξεργασία απόρριψης αγωγών απορριμμάτων για τον έλεγχο του πληθυσμού των παρασίτων που βρίσκονται συνήθως στους αγωγούς απορριμμάτων.

Έχοντας καθαρούς κάδους απορριμμάτων μπορείτε να έχετε το μυαλό σας ήσυχο, καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε συνεχώς για παράσιτα που εισχωρούν κρυφά στο σπίτι σας από αυτά τα μέρη.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-56“));

5. Μην αφήνετε το φαγητό να κάθεται στον κάδο της κουζίνας για πολύ ώρα

Οι κάδοι κουζίνας με υπολείμματα τροφίμων προσελκύουν τρωκτικά και άλλα παράσιτα όπως μύγες, επομένως είναι σημαντικό να τα αδειάζετε τακτικά.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-57“));

6. Συσκευάστε τα απόβλητα των τροφίμων σας

Η ρίψη υπολειμμάτων τροφίμων σε σακούλες σκουπιδιών ή πλαστικές σακούλες θα βοηθήσει στην απομόνωση της μυρωδιάς τους, διατηρώντας παράλληλα καθαρούς τους κάδους και τους κάδους απορριμμάτων.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-58“));

7. Μην αφήνετε τους κάδους να ξεχειλίζουν

Τα σκουπίδια πρέπει να βρίσκονται πάντα μέσα στους κάδους και να μην αφήνονται εκτεθειμένα. Τα τρωκτικά μπορούν να δαγκώσουν μέσα από τις σακούλες σκουπιδιών, επομένως φροντίστε τα σκουπίδια να βρίσκονται πάντα μέσα στους κάδους.

Δίνοντας λίγη επιπλέον προσοχή στους κάδους γύρω μας, θα μπορέσουμε να κρατήσουμε μακριά αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-59“));

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, τα τρωκτικά έλκονται από κομπόστ και κάδους σκουπιδιών ως πηγή τροφής και καταφυγίου για αυτά.

Τα τρωκτικά μπορούν να σκαρφαλώσουν σχεδόν σε οτιδήποτε, εκτός από λείες επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλετε κουτιά, πλαστικές σακούλες με σκουπίδια ή οτιδήποτε άλλο κοντά στους κάδους, οι πιθανότητες είναι ότι τα τρωκτικά θα σκαρφαλώσουν εύκολα στους ασφράγιστους κάδους σας.

Τα τρωκτικά δεν μπορούν να μασήσουν μέσα από σκληρό πλαστικό, έτσι τα σκουπίδια σας θα είναι ασφαλή σε πλαστικούς κάδους. Από την άλλη πλευρά, μπορούν εύκολα να μασήσουν μέσα από μαλακό πλαστικό, χαρτί και χαρτόνι, επομένως μην αποθηκεύετε τα σκουπίδια σας σε αυτά.

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-60“));

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-61“));

σχετικές αναρτήσεις

UNCODE.initRow(document.getElementById(„row-unique-62“));

The post 7 Συμβουλές για να διατηρήσουμε τους κάδους και τους κάδους μας χωρίς τρωκτικά εμφανίστηκε πρώτα στο Killem Pest.

Schreibe einen Kommentar