Covid-19 Disaster Assistance – Κολοράντο Small Business Development Center Network

0
Covid-19 Disaster Assistance – Κολοράντο Small Business Development Center Network

Κοινότητα SBDC του Κολοράντο,

Με την πρόσφατη κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο Κολοράντο, αφιερώνουμε την προσέγγισή μας για να υποστηρίξουμε την υγεία, την ασφάλεια και την οικονομική ευημερία των μικρών επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Πολιτεία. Η κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρόσβαση σε βασικούς πόρους για την προστασία των κατοίκων του Κολοράντο και της οικονομίας μας.
Η δέσμευσή μας είναι να μοιραζόμαστε τις πιο έγκαιρες πληροφορίες, διαδικασίες και πόρους που είναι διαθέσιμοι.

Η πρώτη φάση της αντίδρασης του κράτους πρέπει να είναι ο περιορισμός και περιλαμβάνει ανταλλαγή πληροφοριών, προληπτικές ενέργειες και πόρους για βοήθεια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:
Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κολοράντο (CDPHE) ηγείται της αντιμετώπισης κρίσεων πολλών υπηρεσιών της Πολιτείας. Σας ενθαρρύνουμε εσάς και όλους τους συνεργάτες σας να ενημερώνεστε με αξιόπιστες, ενημερωμένες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου του CDPHE: colorado.gov/cdphe/2019-novel-coronavirus και το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών .

Οι κάτοικοι του Κολοράντο θα πρέπει να ενημερώνονται και να λαμβάνουν απλές προληπτικές ενέργειες.
Πλένετε συχνά και σχολαστικά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα σαπούνι και νερό, χρησιμοποιήστε απολυμαντικό χεριών με τουλάχιστον 60% αλκοόλ.
Καλύψτε τον βήχα και το φτάρνισμα με ένα χαρτομάντιλο και μετά πετάξτε το χαρτομάντιλο στα σκουπίδια ή χρησιμοποιήστε τον εσωτερικό αγκώνα ή το μανίκι σας.
Αποφύγετε να αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας με άπλυτα χέρια.
Μείνετε σπίτι αν είστε άρρωστοι και κρατήστε τα παιδιά σας σπίτι αν είναι άρρωστα.
Καθαρίστε τις επιφάνειες του σπιτιού σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας κανονικά οικιακά προϊόντα.
FEMA: Οδηγίες για την ετοιμότητα για τον COVID-19
CDC: Προετοιμασία του νοικοκυριού σας για τον COVID-19
Να είστε ήρεμοι και προετοιμασμένοι.

Πρόσθετες πηγές πληροφοριών:

Γραμμή επικοινωνίας COVID-19: Καλέστε 303-389-1687 ή 1-877-462-2911
Στείλτε email [email protected]
Ιστοσελίδα της Κρατικής Δημόσιας Υγείας: colorado.gov/cdphe/2019-novel-coronavirus
Facebook (facebook.com/CDPHE) και Twitter (@CDPHE)
Ιστοσελίδα CDC cdc.gov/coronavirus/2019-ncov

Συγκεντρώσεις:
Για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού, οι συναντήσεις θα πρέπει να διεξάγονται μέσω τηλεφώνου ή βιντεοδιασκέψεων όποτε είναι δυνατόν.

Τηλεργασία: Όπου είναι βιώσιμο, ο ρόλος της τηλεργασίας θα πρέπει να συζητηθεί ως εργαλείο για τη διατήρηση της επιχειρηματικής συνέχειας.

Για την καλύτερη προστασία της δημόσιας υγείας, το Υπουργείο Υγείας και Περιβάλλοντος του Κολοράντο συνιστά στους κατοίκους του Κολοράντο να ακολουθούν τις οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που κυκλοφόρησε σήμερα (16 Μαρτίου 2020). Η καθοδήγηση αναφέρει ότι το CDC «συνιστά για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, οι διοργανωτές (είτε ομάδες είτε μεμονωμένα άτομα) να ακυρώνουν ή να αναβάλλουν τις προσωπικές εκδηλώσεις που αποτελούνται από 50 άτομα ή περισσότερα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Βοήθεια για καταστροφές SBA για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:
Η Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ προσφέρει σε καθορισμένες πολιτείες και περιοχές χαμηλού επιτοκίου ομοσπονδιακά δάνεια αντιμετώπισης καταστροφών για το κεφάλαιο κίνησης σε μικρές επιχειρήσεις που υφίστανται σημαντική οικονομική ζημία ως αποτέλεσμα του κορωνοϊού (COVID-19). Κατόπιν αιτήματος που λαμβάνεται από τον Κυβερνήτη μιας πολιτείας ή επικράτειας, η SBA θα εκδώσει υπό τη δική της εξουσία, όπως προβλέπεται από τον νόμο για την ετοιμότητα και την απόκριση για τον κορωνοϊό για συμπληρωματικές πιστώσεις που υπογράφηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο, μια δήλωση δανείου για καταστροφές οικονομικών βλαβών.
Οποιαδήποτε τέτοια δήλωση βοήθειας δανείου για καταστροφές οικονομικών τραυματισμών από την SBA καθιστά διαθέσιμα δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιωτικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε καθορισμένες περιοχές μιας πολιτείας ή επικράτειας για να βοηθήσουν στην ανακούφιση οικονομικών ζημιών που προκαλούνται από τον κορωνοϊό (COVID-19).
Το Γραφείο Βοήθειας για Καταστροφές της SBA θα συντονιστεί με τον Κυβερνήτη της πολιτείας ή της επικράτειας για την υποβολή του αιτήματος για βοήθεια δανείου για οικονομικούς τραυματισμούς κατά των καταστροφών.
Μόλις γίνει μια δήλωση για καθορισμένες περιοχές σε μια πολιτεία, οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης για βοήθεια δανείου για καταστροφές οικονομικών τραυματισμών θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις πληγείσες κοινότητες, καθώς και θα ενημερωθούν στον ιστότοπό μας: SBA.gov/disaster
Τα δάνεια καταστροφών για οικονομικούς τραυματισμούς της SBA προσφέρουν βοήθεια έως και 2 εκατομμυρίων δολαρίων ανά μικρή επιχείρηση και μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας οικονομική υποστήριξη σε μικρές επιχειρήσεις για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της προσωρινής απώλειας εσόδων που αντιμετωπίζουν.
Αυτά τα δάνεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή πάγιων χρεών, μισθοδοσίας, πληρωτέων λογαριασμών και άλλων λογαριασμών που δεν μπορούν να πληρωθούν λόγω των επιπτώσεων της καταστροφής. Το επιτόκιο είναι 3,75% για μικρές επιχειρήσεις χωρίς πίστωση διαθέσιμη αλλού. επιχειρήσεις με πίστωση διαθέσιμη αλλού δεν είναι επιλέξιμες. Το επιτόκιο για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς είναι 2,75%.
Η SBA προσφέρει δάνεια με μακροπρόθεσμες αποπληρωμές προκειμένου να διατηρήσει τις πληρωμές σε προσιτές τιμές, έως και 30 χρόνια. Οι όροι καθορίζονται κατά περίπτωση, με βάση την ικανότητα αποπληρωμής του κάθε δανειολήπτη.
Τα δάνεια καταστροφών για οικονομικούς τραυματισμούς της SBA αποτελούν μόνο ένα μέρος της διευρυμένης εστίασης της συντονισμένης απόκρισης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και η SBA είναι σθεναρά δεσμευμένη να παρέχει την πιο αποτελεσματική και εστιασμένη στον πελάτη δυνατή απάντηση.
Για πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της SBA σε περίπτωση καταστροφών. Καλέστε στο 1-800-659-1955 (TTY: 1-800-877-8339) ή στείλτε e-mail [email protected]

Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που υπάρχει ένα κουμπί „Πώς να κάνετε αίτηση“ στη σύνδεση SBA, ενδέχεται να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμη για αυτήν την περίπτωση, επειδή η διαδικασία δήλωσης καταστροφής δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Και πάλι, θα επικοινωνήσουμε καλύτερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες.

Από την εμπειρία μας με την πλημμύρα του Βόρειου Κολοράντο του 2013, σας συνιστούμε να συγκεντρώσετε βασικά οικονομικά έγγραφα, εάν πιστεύετε ότι μπορεί να χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για δάνειο:

· Τα τελευταία τρία χρόνια ομοσπονδιακών φορολογικών δηλώσεων για την επιχείρησή σας.
· Τα τελευταία τρία χρόνια προσωπικών ομοσπονδιακών φορολογικών δηλώσεων.
· Προσωπική Οικονομική Κατάσταση.
· Καταστατικό.
· Ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο με Οικονομικές Προβολές μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά μάλλον δεν απαιτείται.

Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επικοινωνήσουμε χρήσιμους επιχειρηματικούς πόρους και να παρέχουμε υποστήριξη, ώστε να μετριαστούν οι επιπτώσεις αυτής της κατάστασης στην υγεία.

Λειτουργία Κέντρων SBDC:

Καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν νέοι περιορισμοί και συστάσεις για ταξίδια, συνέδρια, πολιτικές εργασίας από το σπίτι και κοινωνική απόσταση, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η εξάπλωση του ιού, εμείς στο SBDC θα συνεχίσουμε να ενστερνιζόμαστε αυτές τις συστάσεις για να διατηρήσουμε τους πελάτες, το προσωπικό μας, και την κοινότητα υγιή. Ως εκ τούτου, πολλές πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις πελατών μπορεί να μετακινηθούν σε τηλεφωνική κλήση ή συνομιλία μέσω βίντεο και οι εκπαιδεύσεις θα μετακινηθούν σε μορφές διαδικτυακών σεμιναρίων.

Πόροι SBDC

Το Colorado SBDC έχει συγκεντρώσει τους κατάλληλους πόρους για την επιχείρησή σας στη σελίδα ετοιμότητας και συνέχειας για καταστροφές. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις καθώς έρχονται.

Schreibe einen Kommentar