Go West Camps – Δίκτυο Κέντρου Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων Κολοράντο

0
Go West Camps – Δίκτυο Κέντρου Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων Κολοράντο

Λίγες εμπειρίες αντιπάλων καλοκαιρινής κατασκήνωσης για την οικοδόμηση δεξιοτήτων, νέους φίλους και διασκέδαση μέσα από δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία. Οι τοπικοί διευθυντές της κατασκήνωσης Andrew και Arianne VanDerWege κατέχουν και διαχειρίζονται τα Go West Camps και έχουν καλωσορίσει χιλιάδες παιδιά στην εμπειρία τους στο Colorado Springs 21st Century στο κάμπινγκ από το 2014.

Όταν ο COVID-19 έπληξε την περιοχή, το ζευγάρι κοίταξε το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων Pikes Peak, την American Camp Association και την τοπική τράπεζά τους για να κάνουν ένα συγκλονιστικό, αλλά κρίσιμο pivot ακυρώνοντας τη σεζόν του 2020 για να εξασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής τους .

«Μέχρι τον Φεβρουάριο, οι περισσότερες συνεδρίες κατασκήνωσης ήταν γεμάτες, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για εμάς», είπε η Arianne, Εκπαιδευτική Πρόεδρος για την American Camp Association Rocky Mountain Region και μακροχρόνια ηγέτης στην επαγγελματική ανάπτυξη για τη βιομηχανία κατασκήνωσης του Κολοράντο. «Το καλοκαίρι του 2020 διαμορφωνόταν ως η καλύτερη σεζόν μας στο Go West με 160 κατασκηνωτές σε κάθε μια από τις κατασκηνώσεις μας».

Το ζευγάρι εργάζεται όλο το χρόνο για να προγραμματίσει, να προετοιμαστεί, να στελεχώσει και να εκπαιδεύσει για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ουσιαστική εμπειρία για τους κατασκηνωτές, ηλικίας 5-14 ετών, για μια περίοδο κατασκήνωσης 9 εβδομάδων. Σήμερα, στη μέση της σεζόν της κατασκήνωσης 2020, η ποδηλασία βουνού, η αναρρίχηση βράχου, η κουπιά, η τέχνη, η κηπουρική και το ομαδικό χτίσιμο δεν συμβαίνουν στο Go West Camps.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, παρακολουθώντας ένα συνέδριο του κλάδου στο Σαν Ντιέγκο, υπήρξε συζήτηση για τον κορονοϊό σε σχέση με τον κλάδο τους για πρώτη φορά. Ο Andrew επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό του φορέα για να συζητήσει πώς οι ασφαλιστικές καλύψεις του Go West θα σχετίζονται με τον (τότε) ελάχιστα γνωστό ιό. Ο ασφαλιστικός φορέας τους ανακοίνωσε ότι οι καλύψεις που είχε η Go West, συμπεριλαμβανομένου ενός συμβολαίου μεταδοτικής ασθένειας, δεν θα παρείχαν ασφαλιστική προστασία σε σχέση με την αυξανόμενη πανδημία.

«Η βιομηχανία κατασκήνωσης ήταν πάντα ηγέτης σε θέματα υγείας», είπε ο Andrew, «η Arianne κι εγώ ανησυχούσαμε. Η κατασκήνωση με τον τρόπο που το κάνουμε στο Go West μοιάζει και αισθάνεται κάπως έτσι: τα παιδιά και το προσωπικό βρίσκονται κοντά σε μικρές και μεγάλες ομάδες, προσωπικά και δυναμικά. Παίζοντας, γελώντας, αγκαλιάζοντας, καβαλώντας βαν και χτίζοντας σχέσεις. Το Go West είναι το αντίθετο της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Τα οφέλη του είναι τεράστια και μαγικά», είπε ο Andrew. «Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις απαραίτητες προφυλάξεις για ένα περιβάλλον «ασφαλές για τον COVID-19» για το οποίο η βιομηχανία κατασκήνωσης παρείχε τελικά καθοδήγηση. Μετά από εβδομάδες σε ένα συναισθηματικό τρενάκι, έπρεπε να πάρουμε μια πολύ δύσκολη απόφαση.

«Τελικά, ο κλάδος μας εξουσιοδοτήθηκε να παραμείνει ανοιχτός αυτή τη σεζόν. Το ερώτημα μετατοπίστηκε από το „μπορούμε να λειτουργήσουμε;“ στο «θα έπρεπε;». Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών στα προγράμματά μας και αυτό το καλοκαίρι θέλαμε επίσης να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια ή τους γονείς, τους παππούδες και την κοινότητά μας», είπε ο Andrew.

Στα τέλη Μαΐου, ο Andrew και η Arianne επικοινώνησαν με τις οικογένειες της κατασκήνωσης Καλοκαίρι 2020 για να ανακοινώσουν το κλείσιμο της κατασκήνωσης για τη σεζόν και το σχέδιο επιστροφής των προπληρωμένων διδάκτρων κατασκηνωτών – που αντιπροσωπεύουν όλα τα ετήσια λειτουργικά κεφάλαια της κατασκήνωσης.

«Πολλές από τις οικογένειες του στρατοπέδου μας επέλεξαν να παραδώσουν τα δίδακτρα τους και να τα εφαρμόσουν το καλοκαίρι του 2021», είπε ο Andrew. „Έχουμε πολύ πιστούς αποφοίτους και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τις οικογένειες που μας βοηθούν με τον πιο απτό τρόπο να προετοιμαστούμε για την κατασκήνωση την επόμενη σεζόν.“

Ταυτόχρονα, το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων Pikes Peak, ένας μακροχρόνιος κοινοτικός εταίρος, προσέγγισε για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να υποβάλουν αίτηση για Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πανδημία και τοπικά ταμεία αρωγής.

«Ήμασταν περήφανοι που ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας χωρίς χρέη, αλλά καταλαβαίνουμε ότι μέρος του να είμαστε ιδιοκτήτες επιχείρησης κάνει ό,τι πρέπει να κάνουμε για να χρηματοδοτήσουμε την επιχείρησή μας αυτή την περίοδο ανάγκης», είπε ο Andrew. «Ανησυχούσαμε. αλλά η διαδικασία έγινε πιο εύκολη με τη βοήθεια των Pikes Peak SBDC και ABC Bank. Λάβαμε SBA Paycheck Protection Loan και Economic Injury Disaster Loan, τα οποία θα μας βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

«Το Go West Camps είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας επιχείρησης που λαμβάνει μια έγκαιρη και τεκμηριωμένη απόφαση να κλείσει για τη σεζόν», δήλωσε ο Aikta Marcoulier, Εκτελεστικός Διευθυντής του Pikes Peak SBDC. «Η ίδια η σεζόν είναι η κύρια πηγή εσόδων για τις επιχειρήσεις κάθε χρόνο. Το κλείσιμο, ήταν κάτι περισσότερο από μια δύσκολη απόφαση για τον Andrew και την Arianne. Η διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών, των οικογενειών και της επιχείρησής τους είχε προτεραιότητα. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η έξυπνη λήψη αποφάσεων θα εξασφαλίσει υποστήριξη και αφοσίωση από τους πελάτες του. Αυτή η έξυπνη απόφαση επιτρέπει στο Go West Camps να υποστηρίζει περιπέτειες για τα επόμενα χρόνια.»

Σε συνδυασμό με τα αποθέματα μετρητών από τα προπληρωμένα δίδακτρα του καλοκαιριού 2021, η Go West Camps είναι πεπεισμένη ότι έχει τα κεφάλαια για να επιβιώσει από την πανδημία, αλλά παράλληλα σχεδιάζει και προετοιμάζεται για τις μελλοντικές σεζόν, εξυπηρετώντας τους νέους της περιοχής Pikes Peak.

«Γνωρίζουμε ότι πήραμε τη σωστή απόφαση για την ασφάλεια των κατασκηνωτών μας, των οικογενειών τους και της κοινότητας», είπε ο Andrew. «Αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι για την υποστήριξη που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε από αυτήν την κοινότητα».

Η Pikes Peak SBDC βοηθά τους τοπικούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να σχεδιάσουν, να προετοιμαστούν, να ανακάμψουν και να αναπτυχθούν από το απροσδόκητο από το 2012. Μάθετε περισσότερα: Pikes Peak SBDC

Η Go West Camps δέχεται κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021. Μάθετε περισσότερα: gowestcamps.com

Schreibe einen Kommentar