New Food Initiative: The Bronx Canasta

39
New Food Initiative: The Bronx Canasta

Δημοσιεύτηκε στο Garden News στις 9 Ιανουαρίου 2020, από την Ursula Chanse

Η Ursula Chanse είναι Διευθύντρια του Bronx Green-Up and Community Horticulture στο The New York Botanical Garden.


Φωτογραφία των συμμετεχόντων με ζεστή σάλτσα Bronx CanastaΕίστε έτοιμοι για μια νέα γεύση φτιαγμένη από το Μπρονξ και εμπνευσμένη;

Το Bronx Green-Up του Βοτανικού Κήπου της Νέας Υόρκης είναι ενθουσιασμένο που συμμετέχει σε μια νέα συναρπαστική πρωτοβουλία τροφίμων, το The Bronx Canasta. Αυτό το καινοτόμο έργο παραγωγής τροφίμων και οικονομικής ενδυνάμωσης στοχεύει να οικοδομήσει την αυτοδυναμία των κοινοτήτων του Μπρονξ για να καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα και να δημιουργήσουν, να εμπορεύονται και να διανέμουν προϊόντα προστιθέμενης αξίας με βάση τις καλλιέργειες που καλλιεργούνται στο Μπρονξ. Το Bronx Canasta, το οποίο εξασφάλισε χρηματοδότηση τεσσάρων ετών μέσω της επιχορήγησης του Κοινοτικού Προγράμματος Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA), προήλθε από τις μακροχρόνιες συνεργασίες του Bronx Green-Up για τρόφιμα, γεωργία και κοινοτική κηπουρική με την οικογένεια και τη νεολαία της Mary Mitchell. Center, Brook Park Youth Farm, International Rescue Committee, La Familia Verde Community Garden Coalition, Morris Campus Educational Farm και Small Axe Peppers.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτή η συνεργασία μαζί με άλλους κοινοτικούς κήπους και αστικά αγροκτήματα του Μπρονξ απέδειξε τη βιωσιμότητα της εμπορικής παραγωγής καλλιεργώντας περισσότερους από δύο τόνους πιπεριών σεράνο για να παρασκευαστεί η καυτή σάλτσα του Μπρονξ, δημιουργώντας περισσότερα από 18.000 δολάρια που έχουν επανεπενδυθεί στη συμμετοχή. Οι κοινοτικοί κήποι του Μπρονξ και οδηγούν σε αυτή τη νέα συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους του The Bronx Canasta, εκπρόσωποι από τρεις τοποθεσίες αστικών αγροκτημάτων συμμετείχαν στο μάθημα πιστοποιητικών Grow More Vegetables του Bronx Green-Up και επίσης μεγάλωσαν συστατικά που ενσωματώθηκαν σε πιλοτικές γευσιγνωσίες μιας νέας ευέλικτης σάλτσας που επιλέχθηκε από έναν διαγωνισμό συνταγών στο Μπρονξ . Ένα όμορφο απόγευμα του Ιουνίου στο New Roots Community Farm, οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις συνταγές τους και τις μοναδικές ιστορίες πίσω από αυτές, καθώς οι κριτές του Bronx δοκίμασαν προσεκτικά τις ποικίλες και νόστιμες σάλτσες. Ήταν μια εορταστική μέρα για το Μπρονξ, αναδεικνύοντας το γαστρονομικό ταλέντο του Μπρονξ, την ακμάζουσα αστική φάρμα και τοποθεσίες κήπων και τις δυνατότητες για περισσότερη επιχειρηματικότητα στο Μπρονξ.

Η Faye Bonas, η Renee Keitt και η Ana Moran της σάλτσας «Boogie Down Tambrin» του Kelly Street Garden επιλέχθηκε για την πρώτη θέση με κλειστές τελικές συμμετοχές από τους B-Blossom, Chelsea Encababian και The?re?se Kelly. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια του Μπρονξ που καταγράφονται σε αυτό το σύντομο βίντεο της ημέρας. Παρακολουθήστε τις γευστικές δοκιμές της νέας σάλτσας…και άλλες νόστιμες που έρχονται!

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά ως μέρος του τεύχους Φθινόπωρο 2019-Χειμώνας 2020 του Ειδήσεις Κήπουτο εποχικό ενημερωτικό δελτίο της NYBG. Για περαιτέρω ανάγνωση, δείτε το τεύχος στο Διαδίκτυο και ανακαλύψτε ένα δείγμα ιστοριών σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα και τις επιχειρήσεις στον Κήπο.

Schreibe einen Kommentar