The Student Affairs Collective Working Abroad as Professional Development in Student Affairs #CSAM17

27
The Student Affairs Collective Working Abroad as Professional Development in Student Affairs #CSAM17
Καρφιτσώστε το

κοντινό πλάνο της υδρογείου με εστίαση στη Βόρεια ΑμερικήΚαθώς τα μεταπτυχιακά προγράμματα σε φοιτητικές υποθέσεις είναι λιγότερο συνηθισμένα στον Καναδά, ήρθα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να μάθω περισσότερα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, με ενδιέφερε η διεθνής εκπαίδευση και η εμπειρία των ξένων φοιτητών. Είχε νόημα μόνο να εγγραφώ εγώ στο μεταπτυχιακό ως διεθνής φοιτητής. Σκέφτηκα επίσης ότι θα άνοιγε περισσότερες πόρτες καθώς σκέφτομαι μια μακροχρόνια καριέρα στην Αμερική. Η εργασία στο εξωτερικό με ώθησε να βγω έξω από τη ζώνη άνεσής μου, αλλά μου παρείχε εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Έκτοτε αποφοίτησα και επέστρεψα σπίτι για να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην αρχή, ανησυχούσα ότι κανένα από τα διδάγματα που πήρα δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί και αμφέβαλα για την απόφασή μου. Ενώ πρέπει να προλάβω λίγο τη διαφορά και πρέπει να παρακολουθήσω διαδικτυακά μαθήματα για να γίνω α σύμβουλος ρυθμιζόμενης μετανάστευσηςεξακολουθώ να πιστεύω ότι η εμπειρία μου άξιζε τον κόπο.

Σας προκαλώ να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στο εξωτερικό. Αυτές οι προσπάθειες έχουν μεγάλη επίδραση στην επαγγελματική ανάπτυξη για δύο λόγους που αναλύω παρακάτω.

Η εργασία στο εξωτερικό είναι μεταμορφωτική

Hamza (2010) μελέτησε τη διεθνή εμπειρία ως τρόπο προώθησης της επαγγελματικής εξέλιξης στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ανακάλυψε ότι η διεθνής εμπειρία είχε τη δυνατότητα να μεταμορφώσει προσωπικές και επαγγελματικές συμπεριφορές. Επιπλέον, αυτή η εμπειρία παρείχε έκθεση σε ένα νέο περιβάλλον, διαφορετικά στυλ μάθησης και άγνωστες συμπεριφορές. Ο Hamza διαπίστωσε επίσης ότι η εργασία στο εξωτερικό ενθάρρυνε τις παγκόσμιες προοπτικές. Μόνο το 11% των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε φοιτητικές υποθέσεις μπορεί να χαρακτηριστεί ως διεθνοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι προετοιμάζει τους αποφοίτους να συμμετάσχουν στην παγκόσμια σκηνή (Schulz, Lee, Cantwell, McClellan, & Woodard, 2007). Τότε μπορεί να υποστηριχθεί ότι η εργασία στο εξωτερικό μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, μεταμορφώνωκαι βοηθήστε τους επαγγελματίες να κάνουν τη διαφορά στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκτώντας μια διαφορετική νοοτροπία και μια ικανότητα να σπάσουν τα γεωγραφικά όρια.

Ανάπτυξη ουσιαστικών επαγγελματικών σχέσεων

Παρόλο που εργαζόμουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρήκα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να συνδεθώ με άλλους Καναδούς και επαγγελματίες που εμπλέκονται σε καναδικά θέματα. Όταν παρευρέθηκα στο Διάσκεψη NAFTA Region IV, μου παρουσιάστηκαν αμέσως ο μόνος άλλος Καναδός που ήταν παρών. Αργότερα, χρησιμοποίησα τη διδακτορική του διατριβή για μια εργασία στην τάξη. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με έναν αξιωματικό στο Καναδικό προξενείο στο Σικάγο για μια ενημερωτική συνέντευξη και γνώρισα αρκετούς άλλους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πλέον καλούς μου φίλους που είναι υπεύθυνος για τη στρατολόγηση Καναδών για μια εξέχουσα ιατρική σχολή.

Μπόρεσα επίσης να συνδεθώ με πιθανούς εργοδότες στο το συνέδριο του Canadian Bureau for International Education όταν πραγματοποιήθηκε ακριβώς στα σύνορα ΗΠΑ/Καναδά. Τους κίνησε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι ζούσα στο Μιζούρι, άκουσα την ιστορία μου και έδωσα συμβουλές. Είχα εξαιρετικές ευκαιρίες να συνδεθώ με επαγγελματίες που συνδέονται με καναδικούς οργανισμούς, που μερικές φορές είχαν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, δεδομένης της ασυνήθιστης κατάστασής μου.

Οι σπουδές, αλλά κυρίως η εργασία στο εξωτερικό ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ σε ό,τι αφορά την επαγγελματική εξέλιξη. Νιώθω έτοιμος να ξαναρχίσω την καριέρα μου στον Καναδά. Είμαι ακόμα συνδεδεμένος με τους τοπικούς και περιφερειακούς οργανισμούς με τους οποίους συμμετείχα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και, η ανταλλαγή ιδεών με τους παλιούς συναδέλφους μου ήταν πολύτιμη στη νέα μου θέση.

Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Σταδιοδρομίας στις Φοιτητικές Υποθέσεις (CSAM). Ενώ η αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα σημεία εισόδου στο πεδίο είναι σημαντικό να επισημανθεί, το CSAM χρησιμεύει επίσης ως ένας τρόπος για να συζητηθεί η ευρύτερη κουλτούρα των φοιτητικών υποθέσεων. Η επιδίωξή μας να διασφαλίσουμε ότι το προσωπικό φοιτητικών υποθέσεων αντιπροσωπεύει τη διαφοροποίηση των δημογραφικών στοιχείων των φοιτητών δεν μπορεί να έχει το κόστος της υγείας και της ευημερίας του προσωπικού. Προσθέστε τη φωνή σας στη συνομιλία χρησιμοποιώντας το #CSAM17. Έχετε ιδέες για μια μελλοντική σειρά για το Student Affairs Collective; Επικοινωνήστε με τον Nathan Victoria στο [email protected]


Schreibe einen Kommentar