Trove – μια πλατφόρμα κοινωνικής ανταλλαγής για δημιουργούς, αφηγητές, σεφ, τυχοδιώκτες και εξερευνητές

0
Trove – μια πλατφόρμα κοινωνικής ανταλλαγής για δημιουργούς, αφηγητές, σεφ, τυχοδιώκτες και εξερευνητές

Προσκεκλημένη ανάρτηση από τον χορηγό Trove Collective.

Είναι Άνοιξη και όλα ανθίζουν – ιδιαίτερα υπέροχες ιδέες! Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε τη συναρπαστική νέα μας πλατφόρμα, Trove Collective, έχει σχεδιαστεί για να συλλέγετε και να δημιουργείτε περιεχόμενο για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ένα μέρος όπου μπορείτε να περιποιηθείτε τα πάθη σας με λιγότερους περισπασμούς. Το Trove είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής ανταλλαγής που επικεντρώνεται στην δέσμευση και την ανακάλυψη προσανατολισμένη στην κοινότητα. Δεσμευόμαστε να ναυλώσουμε ένα μέλλον πιο αυθεντικών peer-to-peer «κοινωνικό blogging». Το Trove είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα δημιουργών, αφηγητών, σεφ, τυχοδιωκτών και εξερευνητών που επιδεικνύουν τις γνώσεις και τις αναζητήσεις τους στο πνεύμα της αμοιβαίας ενδυνάμωσης και έμπνευσης.

Ελέγξτε την πλατφόρμα και αν θέλετε να το δοκιμάσετε, καλωσορίζουμε 200 νέους χρήστες στο δικό μας εφαρμογή iOS εμπειρία χρήσης του κωδικού TRVE31, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Καθώς εξερευνάτε και περιηγείστε (και ελπίζουμε να αγαπάτε) την εφαρμογή Trove, μπορεί να παρατηρήσετε τα ακόλουθα στοιχεία που ήταν στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού της πλατφόρμας μας και πώς θέλαμε να την ξεχωρίσουμε από τις υπάρχουσες πλατφόρμες:

  1. Δημιουργία Περιεχομένου Πολυμέσων (και Επιμέλεια): Το Trove σάς βοηθά να οργανώσετε τους διάφορους τομείς εξειδίκευσης/ενδιαφέροντάς σας σε ξεχωριστές συλλογές. Μέσα σε κάθε συλλογή, μπορείτε ακόμα να εστιάσετε στον γραπτό λόγο, αλλά και να προσθέσετε φιλικούς προς το χρήστη συνδέσμους σε μουσική, βιβλία, χάρτες Google, youtube (και πολλά άλλα) για να προσαρμόσετε τέλεια την ιστορία σας
  2. Αειθαλές, Διαρκώς εξελισσόμενο: Το Trove έχει δημιουργηθεί για να σας ενθαρρύνει να επιστρέψετε στις αναρτήσεις σας (τις ονομάζουμε πυρήνες) και να τις ενημερώνετε καθώς μαθαίνετε νέα πράγματα ή έχετε περισσότερα να συνεισφέρετε σε αυτό το θέμα. Είναι ένα έργο σε εξέλιξη (ξέρετε, όπως η ζωή)
  3. Η κοινότητα στον πυρήνα της: Το Trove διευκολύνει τις κοινότητές σας να εγγραφούν στις συγκεκριμένες Συλλογές σας, να αποθηκεύσουν περιεχόμενο που αγαπούν και να ανακαλύψουν άλλο περιεχόμενο που τις εμπνέει. Είναι ένας πιο δομημένος και εστιασμένος τρόπος για να ανακαλύψουν οι χρήστες το περιεχόμενό σας.
  4. [Future state] Δημιουργία εσόδων στην ποιότητα: Βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας απρόσκοπτης «αγοράς περιεχομένου» για την τοποθέτηση συγκεκριμένων πυρήνων/αναρτήσεων πίσω από τοίχους πληρωμής. Μόλις δημιουργήσετε το κοινό σας, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για χιλιάδες επισκέψεις στον ιστότοπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Trove για να οργανώσετε, να μοιραστείτε και να δημιουργήσετε έσοδα από το πιο πολύτιμο περιεχόμενό σας

Trove – Πώς λειτουργεί

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το «γιατί» πίσω από την προσπάθειά μας, μας αρέσει να μοιραζόμαστε πώς φτάσαμε εδώ:

Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 600 εκατομμύρια ιστολόγια που υπάρχουν στον ιστό, αντιπροσωπεύοντας το ένα τρίτο όλων των ιστότοπων.

Οι άνθρωποι έχουν μια βαθιά επιθυμία να μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες στον Ιστό σε μορφή ιστολογίου. Τον τελευταίο καιρό, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να δικαιολογήσετε τον χρόνο, την προσπάθεια και το κόστος λειτουργίας ενός προσωπικού ιστολογίου. Χρειάζονται, κατά μέσο όρο, επίπονες 3,5 ώρες για να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου (~1.100 λέξεις κατά μέσο όρο) και η έρευνα μας λέει ότι ο μέσος αναγνώστης την καταναλώνει μόνο για 37 δευτερόλεπτα. Οι πλατφόρμες blogging δεν έχουν αλλάξει πολύ τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Δεν έχουν εξελιχθεί για να λάβουν υπόψη τη μετατόπιση της προσοχής, τις βέλτιστες μεθόδους δημιουργίας εσόδων, τα σύγχρονα εργαλεία αφήγησης και τις έξυπνες μηχανές ανακάλυψης της τρέχουσας εποχής.

Αντίθετα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εκραγεί με περισσότερους από 4,5 δισεκατομμύρια χρήστες να κάνουν χρήση της μανίας δημιουργίας περιεχομένου με φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία. Η τραγωδία βρίσκεται στις σχεδιαστικές αρχές της. Κατασκευασμένες για να δολώσουν την προσοχή μας και να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα μας, αυτές οι πλατφόρμες δίνουν κίνητρα για τη δημιουργία περιεχομένου χωρίς πλαίσιο και αφοσίωση που προορίζεται να εξάψει αντί να ενημερώσει. Αυτή η στρατηγική δέσμευση για διασκέδαση με κάθε κόστος υπονομεύει τα βασικά στοιχεία της ανταλλαγής γνώσεων – την ικανότητα αναζήτησης, ανάκλησης και κοινής χρήσης για μακροπρόθεσμα οφέλη. Το χειρότερο αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν μια επιδημία ψυχικής υγείας που αφήνει τους ανθρώπους στον φαύλο κύκλο της έλλειψης, παρά της ενδυνάμωσης. Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να υπάρχει καλύτερος τρόπος, οπότε αρχίσαμε να χτίζουμε το Trove μέσα από το φακό ενός θετικού σφονδύλου – χωρίς την ανάγκη επικύρωσης των likes και των σχολίων που έχουν γίνει η έκρηξη ντοπαμίνης που σας αφήνει να χρειάζεστε περισσότερα.

Schreibe einen Kommentar